Sådan reagerer kendte på George Michaels død

De sociale medier er fyldt med reaktioner på den pludselige nyhed om popikonet George Michaels død.

Den britiske popsanger George Michael døde 1. juledag i sit hjem. Han blev 53 år gammel. Foto: Scanpix (Arkivfoto)
Den britiske popsanger George Michael døde 1. juledag i sit hjem. Han blev 53 år gammel. Foto: Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Siden nyheden om den britiske popsanger George Michaels død kom sent søndag aften, har masser af musikere, skuespillere og andre kendte kommenteret hans død på sociale medier.

Læs et udpluk af reaktionerne her:

* – Jeg har mistet en elsket ven – den mest venlige, generøse sjæl og en genial kunstner. Mit hjerte går ud til hans familie og alle hans fans, skriver den britiske sanger Elton John på Instagram.

* – Farvel, min ven. Endnu en stor kunstner forlader os, skriver den amerikanske sangerinde Madonna på Twitter.

* – Jeg er sønderknust over tabet af min elskede ven, YOG (Yours Only George). Jeg, hans kære, hans venner, musikkens verden og verden som helhed vil for altid elske dig, skriver den anden halvdel af George Michaels popduo Wham!, Andrew Ridgeley, på Twitter.

* – Mit hjerte er ligesom jeres knust. George Michael var et musisk geni, og jeg er så taknemmelig for at have mødt ham. I en verden, der har brug for musik mere end nogensinde før, gælder det mindre i dag, skriver den amerikanske skuespiller og sangerinde Liza Minnelli på Facebook.

* – Det er så vanvittigt. Jeg var lige på besøg hos ham 23. december om morgenen. Vanvittigt, skriver den amerikanske producer, sangskriver og musiker Nile Rodgers på Twitter.

* – Det er svært at forstå. En af vores mest talentfulde sangere og sangskrivere har forladt os. Hvil i fred, George Michael. Hvilken trist og tragisk nyhed. Nu må 2016 gerne snart ende, skriver det britiske rockband Simply Red på Twitter.

* – Hvil i fred, George Michael. Jeg kan ikke tro det, at sådan en utrolig sanger og et fantastisk menneske forlader os alt for ung, skriver den canadiske sanger Bryan Adams på Twitter.

George Michael døde fredeligt i sit hjem søndag eftermiddag, oplyser hans udgiver ifølge BBC.






















/ritzau/

Powered by Labrador CMS