Sådan har jeg det med aborten

I sommerens løb besluttede Martin Johannes Larsen og hustruen Sara-Lisa at få en frivillig abort af deres 11 uger gamle foster, da de ikke følte sig klar

Udgivet Opdateret

For kort tid siden stillede Martin Johannes Larsens hustru, 29-årige Sara-Lisa sig frem på Instagram og i forskellige medier, og fortalte, at hun og gemalen havde valgt at afbryde graviditeten og tage en frivillig abort af deres 11 uger gamle foster. 

Ved graviditetskonsultationen i sommer fandt parret nemlig ud af, at de ikke følte sig klar til at blive forældre, så de bestilte en abort.

Den kontroversielle beslutning satte den 32-årige ”Vild med Dans”-vært ord på fredag aften efter showet i Det Kgl. Teater.

'Den helt rigtige for os'

– Jeg har det godt med vores beslutning. Det var den helt rigtige for os, fastslog han overfor Kendte.dk, og fortsatte:

– Vi har ikke fortrudt vores beslutning, men vi er også godt klar over, vi rigtig gerne vil stile efter at blive forældre i denne proces, der har været hård. Så jeg skal nok være far på et tidspunkt, mente Martin Johannes Larsen, og uddybede sig om eftervirkningerne af en frivillig abort-beslutning.

– Der vil altid være en grad af fortrydelse, men det har været en lang aften, og jeg vil ikke gå ind i det lige nu, lød det fra Martin Johannes Larsen, der for første gang i sit liv blev præsenteret for det Det Kgl. Teater på Kongens Nytorv i København, da ”Vild med Dans – Knæk Cancer” fandt sted her.

– At være her og opleve danserne med de kræftramte samle så mange penge ind. Den oplevelse kommer jeg sent til at glemme, sagde han.

Martin Johannes Larsen åbner op om aborten.
Martin Johannes Larsen åbner op om aborten.
Powered by Labrador CMS