Så meget tjente Meghan og Harry på deres første job

Meghan og Harry har nu udført deres første job efter at have meldt sig ud af kongehuset.

Meghan og Harry har deltaget i en begivenhed for amerikanske rigmænd. Arkivfoto: Daniel Leal-Olivas/Pool via REUTERS/File Photo/Scanpix
Udgivet Opdateret

Efter det kom frem, at Meghan og Harry havde besluttet sig for at melde sig ud af det britiske kongehus, så kom det frem, at de to ville tjene deres egne penge og finde deres egne måder at tjene penge på.

Artiklen fortsætter under videoen.

Meghan Markle har tidligere taget sig godt betalt som skuespillerinde i TV-serien Suits, men nu har Meghan og Harry haft deres første job udenfor kongehusets folder.

Det skete, da Meghan og Harry valgte at holde en tale til en begivenhed i Miami. Parret snakkede foran 425 amerikanske forretningsfolk, hvor Meghan åbnede med at tale om sin kærlighed for Harry, mens prinsen efterfølgende talte om, hvordan det var at miste sin mor.

Begivenheden i sig selv findes der ingen fotos eller videoer fra, men ifølge Mirror, så har parret tjent 390.000 pund for at holde talen. Det svarer til 3,5 millioner kroner.

Til Mirror kan en talsperson fra Buckingham Palace bekræfte, at prinsen har holdt en tale til en begivenhed afholdt af JP Morgan, men banken nægter at kommenterer på sagen.

Der er spekuleret i, at parret skulle have boet hos Serena Williams, mens de opholdt sig i Florida.

Powered by Labrador CMS