Så mange penge bruger de kendte: Se de vilde bolighandler

De kendte har både købt og solgt boliger på livet løs i 2018.

Udgivet Opdateret

Hvert år skifter den ene bolig efter den anden hænder – og for en række danske kendisser har 2018 også været året, hvor den store tegnebog er fundet frem eller hvor de har scoret millioner af kroner på at sælge hjemmet.

Kendte.dk har taget et dyk ned i årets hus- og boligsalg hos de danske kendisser. Og vi kan lige så godt sige det som det er, at der er tale om nogle af Danmarks dyreste og mest imponerende boliger.

Kæmpe beløb og rekorder

Codan-rigmanden Peter Zobel døde i 2017, men i 2018 blev hans gods Bækkeskov ved Tappernøje på Sydsjælland solgt. Beløbet var på svimlende 131.160.000 kroner – men derudover var der også flere salg i de omkringliggende områder. Og ifølge Boliga så har man også fået bolig nok til en kæmpe familie, da boligen byder på svimlende 1.314 boligkvadratmeter. Boligen markerer også listens suverænt dyreste salg.

Kigger man derimod på de dyreste køb, så har har Henrik og Sophie Bensimon Rossing købt årets dyreste sommerhus, da de i sensommeren betalte 22,5 millioner kroner for et fritidshus. Det flotte sommerhus ligger helt ud til havet, mens det er på imponerende 344 kvadratmeter.

Creme-dronning svømmer i boliger

Hvis man hedder Andrea Elisabeth Rudolph, så kan man godt have travlt med at gøre sine boliger rent. For creme-dronningen har købt en stor villa i Valby sammen med sin mand, håndboldeksperten Claus Møller Jakobsen til 18,5 millioner kroner.

Selvom Andrea Elisabeth Rudolph har købt en stor bolig på 346 kvadratmeter, så ejer hun stadig en lejlighed på Frederiksberg, samt et familiesommerhus i det sydlige Jylland, der begge er udbudt til salg.

Klik dig gennem galleriet og se nogle af de imponerende køb og salg.

 

Powered by Labrador CMS