Royal skilsmisse: Så brutalt var bruddet

Sarah Ferguson er begyndt at åbne op om den svære tid efter at sige farvel til prins Andrew, da parret blev skilt.

Brudens forældre, prins Andrew, hertugen af York, og Sarah Ferguson, hertuginde af York. De er dog skilt. Foto: Toby Melville Livepic/Scanpix.
Udgivet Opdateret

For mange er Sarah Ferguson en, der er gledet ud i glemslen. Men i det britiske kongehus er hun stadig en markant karakter, der sætter dagsordenen af og til, når hun kommer med bombastiske udmeldinger. Og én af dem er hun netop kommet med i sit første amerikanske interview i knapt syv år.

Her fortæller hun om, hvordan bruddet med prins Andrew påvirkede hendes liv. Det er efterhånden 22 år siden, at de blev skilt, men det er først for nyligt, at hun er begyndt at åbne op for, hvordan det var.

– Det må jo have været min egen skyld, ikke? Sådan havde jeg det med mig selv, det var selvhad på sit højeste. Jeg tror, at jeg levede af mit ego i meget lang tid. Det er meget trist, siger Sarah Ferguson til Modern Hero, der er en digital medieplatform.

En travl tid

I oktober blev den ene af Sarah Fergusons døtre gift, da Eugenie blev gift med Jack Brooksbank og siden da har Sarah Ferguson flere gange været i mediernes søgelys. Datteren blev gift på Windsor Castle i et stort anlagt bryllup i St. George Chapel.

Og i samme ombæring blev hun for første gang i knap 26 år fanget i et familiefoto med prins Philip.

Powered by Labrador CMS