Rocker Plænen

Tivoli har nu åbnet op for forlystelsesparkens samlede sommerprogram, som kører til og med 24. september 2023

Udgivet Opdateret

Tivoli i København har nu færdiggjort programmet til deres sommersæson, som blandt andet byder på en udvidelse af forlystelsesparkens koncertliste.

Her spiller Sanne Salomonsen nemlig på Plænen den 22. juli.

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Det er i forbindelse med Tivolis LørdagsHits-koncept, som løber over otte lørdage fra juli måned, at Sanne Salomonsen skal spille koncert.

Ud over Sanne Salomonsen er Thomas Helmig og bandet Sko/Torp, der i år fejrer 30-års jubilæum, også at finde blandt navnene til lørdagskoncerterne.

Oplyses senere

De resterende artister, der skal spille sommer-lørdagene i Tivoli, afsløres senere, oplyses der.

Derudover vender "Den standhaftige tinsoldat" tilbage til Pantomime-teatret.

Bag balletten, der havde præmiere tilbage i 2013, står dronning Margrethe bag scenografi og kostumer, mens James Price har komponeret musikken.

Desuden indtager en række klassiske musikere også Tivolis scener.

24 koncerter

Tidligere har Tivoli præsenteret navnene til Fredagsrock, hvor der i alt skal spilles 24 koncerter.

Her indtager kunstnere fra ind- og udland Plænen og tæller blandt andre den amerikanske rapper Macklemore, Never Gonna Give You Up-hitmageren Rick Astley og den engelske rockgruppe Deep Purple.

Af danske kunstnere skal Drew Sycamore, Mø, Swan Lee, Jada, Christopher, Phlake samt Tobias Rahim også på scenen.

Linda P.

Tivolirevyen vender også tilbage til sommer med en revydebutant i komiker og skuespiller Linda P. Her deler hun rampelyset med Andreas Bo, James Price, Carsten Svendsen, Nicolai Jørgensen og ikke mindst revyveteranen Lisbet Dahl, som står i spidsen for showet.

Til august indtager skuespiller Jesper Lohmann scenen med forestillingen "Tilløkke Otto", der er en hyldest til baggårdspumaen Otto Brandenburg, lyder det fra Tivoli.

Sommersæsonen i Tivoli kører til og med 24. september 2023.

På scenen i Tivoli får Sanne Salomonsen selskab af Electric Guitars, der især har fokus på de mere rockede numre. (Arkivfoto).
På scenen i Tivoli får Sanne Salomonsen selskab af Electric Guitars, der især har fokus på de mere rockede numre. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS