Rapstjerne i voldsom ulykke: Nu taler han ud

En voldsom ulykke har sat dybe spor hos Emil Simonsen, der bedst er kendt som Orgi-E fra Suspekt.

Udgivet Opdateret

Den 10. april er en dag, der forevigt vil stå skarpt i erindringen for Suspekt-rapperen Orgi-E – eller Emil Simonsen eller Klamfyr. Her blev han nemlig sigtet for ikke at overholde sin vigepligt i forbindelse med et trafikuheld tirsdag.

Men senere kom det frem, at rapperen ved en fejl var blevet sigtet. Det skriver Ekstra Bladet.

Uheldet skete, da den ene bil kom kørende af Stubbedamsvej, mens den anden kørte ad Flynderborgvej  – samme dag var lyskrydset gået i sort.

Derfor var politiets teori, at rapperen ikke har overholdt sin vigepligt, hvorfor uheldet er opstået. Ved sammenstødet endte den bil, der ikke tilhører rapperen, i en hæk.

Det viser sig imidlertid ikke at holde stik. Det oplyser Henriette Døssing, der er pressekonsulent hos Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet:

– Vi har frafaldet sigtelsen. Det viser sig, at vi har lavet en fejl. Lyskrydset var gået i sort, og derfor troede betjentene, at der var højre vigepligt, og derfor blev vedkommende mundtligt sigtet på stedet. Men efter vi har set på sagen igen, har det så vist sig ikke at holde. Så der var ikke grundlagt for at opretholde sigtelsen længere, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Taler ud om ulykken

Det er efterhånden et par måneder siden, at Emil Simonsen var involveret i ulykken. Men tankerne omkring ulykken sidder stadig dybt i musikeren, der har gang i et tætpakket sommerprogram, hvor musikerne i weekenden blandt andet lukkede festivallen Northside.

– Det er en rigtig klam tanke. Selvom ulykken ikke var min fejl, så er tanken om, at jeg skulle have levet videre, mens andre var døde, ubærlig, siger Emil Simonsen i et stort interview med Berlingske ifølge BT.

Dengang blev begge biler totalt skadet, men hvor Emil Simonsens Mercedes blev på vejen, så fløj en sort Citroën C4 Cactus op i en hæk. Men heldigvis kom ingen personer til skade.

Anledningen til det store interview med Berlingske skyldes, at Emil Simonsen snart fylder 40 år. Selvom rapperen sammen med Suspekt i mange år har lavet musik, der passede til fester og et liv i overhalingsbanen, så er ulykken stadig noget, der vil sidde i ham i en rum tid, fortæller han blandt andet i interviewet.

Drømmebil

Ifølge Ekstra Bladet er bilen, en Mercedes 560 SEC, rapperens drømmebil. Det har han tidligere udtalt til Vice.

– Jeg har en Mercedes 560 SEC, som er en af mine drømmebiler fra jeg var helt lille, sagde han.

Suspekt består – udover Emil Simonsen – af Rune Rask og Andreas Bai Duelund.

Powered by Labrador CMS