Ramt af tragedie

Søndag kom Måns og Ciara Zelmerlöw med en særdeles trist meddelelse på Instagram.

Udgivet Opdateret

Måns Zelmerlöw, der tilbage i 2015 vandt det internationale melodi grand prix for Sverige med sangen ‘Heroes’, og hans hustru, skuespilleren Ciara Zelmerlöw, er blevet ramt af en tragedie. Igen.

Parret har for anden gang i år mistet et ufødt barn. Det meddeler de selv i et opslag på Instagram søndag den 2. august. Se opslaget længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

“Det har været nogle forfærdelige dage, så jeg vil bare fortælle hvorfor, jeg har vært så stille. Tragisk nok har vi mistet vores lille baby. Dette er den anden spontan-abort, vi har oplevet i år,” skriver Ciara Zelmerlöw på sin Instagram-profil.

Det fremgår også, at hun nu vil tage en pause fra de sociale medier for at forsøge at komme sig over tragedien sammen med sin familie.

Det var ifølge norske VG parret selv, der så sent som i slutningen af juli gjorde opmærksom på graviditeten. Også det via Instagram. Dengang delte de en video fra en dag ved stranden, hvor de havde skrevet ‘+1’ i sandet.

Parret blev gift i Kroatien i 2019. Sammen har de sønnen Albert på to år ligesom hun har en søn fra et tidligere forhold.

Powered by Labrador CMS