Radiovært solgte ud: Denne ting fik hun solgt for hurtigt

Le Gammeltoft har næsten ingen grænser for, hvad hun vil sælge, men det har familien.

Udgivet Opdateret

DJ og radiovært Le Gammeltoft er mere aktiv på DBA end de fleste.

Til DBA Guide fortæller hun, at hun har solgt alt på DBA – lige fra familiens ovn, til kærestens snoboardudstyr og børnenes legetøj.

Hun har også engang solgt familiens specialdesignede bogreol, og lige nu har hun et ventilationsanlæg til salg.

Men Le Gammeltoft er næsten for god til at sælge ud af familiens ting og sager, for en af tingene fik hun nærmest solgt for hurtigt, fortæller hun til DBA Guide.

– Jeg kom engang til at sælge vores TV i stuen, og det blev solgt, før jeg havde nået at købe et nyt. Så var der pludselig en unge, der ikke kunne se Ramasjang i stuen, griner Le Gammeltoft i et interview med DBA Guide.

Generelt understreger hun overfor familien, at de skal være meget eksplicitte med, hvad der IKKE må sælges, for ellers kan hun godt finde på at sætte det til salg:

– Jeg satte også fornylig en forstærker til salg, og den blev solgt på to minutter, og på bare den efterfølgende time kunne jeg have solgt forstærkeren tre gange. Så min mand påpegede, at jeg simpelthen solgte den for billigt, fortæller hun til DBA Guide.

Denne ene ting kan hun dog ikke få afsat

Den supersælgende kendis oplever dog for tiden, at der er én specifik ting, hun bare ikke kan få solgt på DBA:

– Jeg har haft et par håndsyet læderstøvler til salg, og dem kan jeg ikke få solgt. Støvlerne er speciallavet til mine ben, og hver gang jeg har folk ude og prøve dem, passer de ikke. Det er svært at finde en fod og en læg, der har samme pasform som jeg. Det er ærgerligt, for støvlerne er så pæne og i en lækker kvalitet, fortæller Le Gammeltoft til DBA Guide.

Tvunget til at købe brugt

Le har handlet på DBA siden 2004, og hun bruger ikke bare portalen til at sælge ud. Hun er også en flittig køber.

Børnene er for eksempel vant til, at deres ting kan være købt brugt:

– Jeg køber meget til børnene. For eksempel opdragelsesbøger, termotøj og sovedrager. Tingene skal jo ofte kun bruges i 3 måneder, og så sælger jeg det igen bagefter, ved mindre jeg forinden har givet det væk, siger Le Gammeltoft til DBA Guide.

Men det er ikke kun pengene og miljøet, der er afgørende for, at Le Gammeltoft shopper brugt.

Nogle gange bliver hun faktisk nødt til det for at finde lige præcis dét, som børnene ønsker sig.

For eksempel gik hun for leden på brugtmarkedet for at få fat i et helt specifikt ’My Little Pony’-slot til datteren, som hun ellers kun kunne købe i USA.

Handler Le Gammeltoft har været mest glad for

Den handel, som har gjort størst indtryk på radioværten var, da hun solgte en rosafarvet voksipose til en dame fra Jylland.

Køber skrev, at hun meget gerne ville købe den, når hun indimellem var i København, og Le Gammeltoft lovede at reservere voksiposen den for hende.

I mellemtiden fik DJ’en dog bud, der lå på cirka det dobbelte for det rosafarvede babyudstyr, men det fik ikke kendissen til at rykke sig.

– Jeg kunne mærke på kvinden, som også endte med at købe den, da hun lidt efter kom til København, at det betød meget for hende at få den ting, til den pris. Hun blev simpelthen så glad og det glædede mig rigtig meget, siger Le Gammeltoft til DBA Guide og fortsætter:

– Nogle gange handler det at sælge brugt også om en social bevidsthed, og ikke bare om at tage det højeste bud. Jeg går også meget op i at være en troværdi sælger.

Dette møbel leder Gammeltoft efter

Når Le Gammeltoft lige for tiden taster ’dba.dk’ ind i søgefeltet er det dog for at finde et helt specifikt møbel:

Lige i øjeblikket er hun nemlig på jagt efter et Poul Kjærholm marmordbord, model 54.

Det koster 70.000 kroner fra ny, men hvis hun en dag finder det billigt, slår hun til.

Le Gammeltoft er ikke den eneste kendis, der sælger musikudstyr på DBA.

Oliver Bjerrehuus tjente hele 20.000 kroner på bare at sælge tre af sine musik-ting på DBA.

Hvad han solgte kan du læse her.

Powered by Labrador CMS