Prinsesse Marie skal med til fødselsdag

Kattegatcentrets protektor, H.K.H. Prinsesse Marie, deltager i fejringen af Kattegatcentrets 30 års fødselsdag tirsdag den 2. maj klokken 14.30-16.00

Udgivet Opdateret

I maj er det 30 år siden, at Kattegatcentret slog dørene op for første gang, og det fejres med verdens første 'Havgalla' med deltagelse af blandt andre Kattegatcentrets protektor, H.K.H. Prinsesse Marie, tirsdag den 2. maj klokken 14.30-16.00.

"Det er en stor ære og glæde, at vores protektor, H.K.H. Prinsesse Marie, deltager i fejringen af Kattegatcentres 30 års fødselsdag. Vi er meget stolte over at kunne markere vores fødselsdag, for 30 år i havets tjeneste er værd at fejre," fortæller direktør i Kattegatcentret, Karsten Bjerrum Nielsen.

"Mellem himmel og havbund" 

Kattegatcentret fejrer sin runde fødselsdag med et stort "Havgalla mellem himmel og havbund" 29 - april til 2. maj. 

Udover det royale besøg den 2. maj deltager også Motor Mille, kendt fra DR Ramasjang, samt én af Danmarks største youtubere og influencers, Alexander Husum, i fødselsdagsfejringen.

"Vi glæder os meget til at fejre Kattegatcentrets runde fødselsdag, og særligt glæder jeg mig til at give H.K.H. Prinsesse Marie en rundvisning i vores nye pingvinanlæg. Det er første gang, at vores protektor oplever vores nye pingvinanlæg i to etager, så vi ser utroligt meget frem til besøget," fortæller Karsten Bjerrum Nielsen.

Prinsesse Marie skal med til fødselsdagsfejring.
Prinsesse Marie skal med til fødselsdagsfejring.
Powered by Labrador CMS