Prinsesse deler pragtfuldt foto af sin guldklump

Prinsesse Eugenie fejrede sin første 'morsdag' som mor med det herligste opslag på Instagram

Udgivet Opdateret

Mors Dag i Storbritannien faldt i år søndag den 14. marts og var den første af slagsen som mor for engelske prinsesse Eugenie, der fødte sin og hendes mands, Jack Brooksbank, første barn den 9. februar.

Den stolte mor valgte at fejre dagen med blandt andet at dele et billede af sin ‘guldklump’, en lille dreng, i et opslag på Instagram.

Se opslaget lidt længere nede i artiklen. 

De nybagte forældre har i det hele taget været ganske gavmilde med oplysninger og nyt om deres søn. Allerede et par dage efter han var kommet til verden viste de offentligheden de første billeder af ham og den 20. februar offentliggjorde så det navn, August Philip Hawke Brooksbank, de har valgt til  af ham. I øvrigt også via Instagram.

“Jeg er så begejstret for at være August’s mor og jeg nyder, som I kan se, min første Mors Dag. Jeg fejrer også min egen smukke mor med et billede af os fra marts 1990. Du har lært mig så meget. Glædelig Mors Dag til alle,” skriver prinsesse Eugenie i sit nye opslag på det sociale medie.

Den lille familie bor ifølge People i øjeblikket på Frogmore Cottage – prins Harry og hertuginde Meghan hjem i Windsor – der er beliggende ganske tæt på Windsor Castle.

August Philip Hawke Brooksbank er dronning Elizabeth og prins Philips niende oldebarn og det første barnebarn for Eugenies forældre, prins Andrew og Sarah Ferguson.

Han indtrådte ved fødslen som nummer 11 i den britiske tronarvefølge, men har i øvrigt ikke udsigt til at få en royal titel.

Powered by Labrador CMS