Prinsefamilie med nuttet hilsen: Tak

Det britiske kongehus har delt en video af prins William, hertuginde Kate og deres to børn under familiens officielle besøg i Canada.

Prins George og hans lillesøster, prinsesse Charlotte, var med på det officielle besøg i Canada. Foto: Francis Dias/Scanpix.
Udgivet Opdateret

For første gang nogensinde var den britiske prinsefamilie afsted som en kongelig kvartet under deres officielle besøg i Canada i slutningen af september.

Prins William og hertuginde Kate har de seneste år udvidet familien med to royale rollinger, og de havde krydset Atlanten for at deltage i visittet sammen med forældrene.

Besøget har haft en helt særlig betydning for prinseparret, der for første gang var afsted som en familie på fire.

Den kongelige firkløver deltog torsdag den 29. september i en børnefest, og i den anledning har det britiske kongehus delt en video fra festen på sin officielle Twitter-konto.

– Vi har skabt sådanne nogle lykkelige minder til vores børn under dette besøg, lyder tweetet til videoen.

Små videoklip

I små sammenklippede sekvenser fra børnefesten kan man gennem den 1 minut og 25 sekunder lange video blandt andet se den kongelige kvartet kigge på sæbebobler, lege med ballondyr og klappe kaniner.

– Tak, Canada. Særlige øjeblikke under torsdagens børnefest, står der i videoens indledende sekvens.

Besøget i Canada var den 17 måneder gamle prinsesse Charlottes første officielle udlandsoptræden.

Hendes storebror, prins George på tre år, var i 2014 med sine 34-årige forældre på officielt besøg i Australien og New Zealand.

Se hele den søde video her:’

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS