Prins Harry må ‘få fingeren ud’

Hertugen og hertuginden af Sussex har trukket sig fra arrangement til fordel for Invictus Games organisationen.

Udgivet Opdateret

Prins Harry og hertuginde Meghan har netop underskrevet en lukrativ aftale med streaming-tjenesten Netflix, der angiveligt vil indbringe parret mere end 600 millioner danske kroner.

Aftalen betyder blandt andet, at de nu har nået et erklæret mål. De kan nemlig erklære sig økonomisk uafhængige af det britiske kongehus.

Artiklen fortsætter under videoen

Men underskriften på kontrakten er ikke uden ‘omkostninger’. Den betyder nemlig ifølge Mirror, at parret er tvunget til at løbe fra en aftale med Invictus Games organisationen, som ellers står Harrys hjerte meget nær og som han selv har været med til at grundlægge.

Der er tale om en organisation, der står bag en slags OL for uniformeret personel, som er blevet skadet i tjeneste for deres land

Det royale par skulle være primus motorer bag og også være værter ved et kæmpe arrangement og show til fordel for organisationen i juni 2021. Blandt andet med deltagelse af superstjerner som Beyonce og Ed Sheeran samt andre kunstnere i samme kategori.

Tiltaget var ikke blot tænkt som en hyldest til det uniformerede personel. Det skulle også skaffe økonomiske midler, ‘en million britiske pund eller det, der svarer til knap 7,5 millioner danske kroner, til organisationens arbejde.

For at nå det mål, skulle arrangementet TV-transmiteres i samarbejde med Amazon og det er et problem. For netop Amazon er en konkurrent til Netflix og den kendsgerning har angiveligt fået hertugen og hertuginden til at trække sig. Til kæmpe skuffelse for Invictus Games organisationen.

“Det er rigtig dårlig stil af Harry og Meghan og har efterladt ledelsen af organisationen fuldstændig ‘ødelagt’. Harry sagde ja til at medvirke allerede sidste år og alt skred frem efter planen indtil for et par uger siden,” har en kilde ifølge Mirror udtalt til Sunday Times.

Kilden forklarer også, at arrangementet ville have enorm betydning for organisationen, som kun råder over ganske få midler.

“Så Harry må se at ‘få fingeren ud’ og finde andre måder at skaffe økonomiske midler,” siger denne.

En talsmand for hertugen og hertuginden har ifølge Mirror forklaret, at Harry og Meghans afbud intet har at gøre med parrets nye aftale med Netflix.

Ifølge talsmanden er det i stedet corona-pandemien, der har tvunget dem til at tage den drastiske beslutning.

Powered by Labrador CMS