Prins erkender, at sønnike har ret: Jeg er ubrugelig til denne tradition

Et simpelt klippe-klistre-arrangement udviklede sig til noget af en dag for prins William.

Udgivet Opdateret

Det kan nogle gange være svært at erkende, at man ikke kan alt. Men når selv ens lille søn siger i en spøg, at man er uduelig, så er der nok noget om snakket. Det har prins William måtte sande efter, at prins George lynhurtigt har konkluderet, at skal der hjælp til kreative projekter – ja, så er farmand ikke meget værd.

Efter et besøg på Evelina London Children’s Hospital tirsdag kom det frem, at William næppe har samme kunstneriske ambitioner som for eksempel den danske dronning Margrethe har.

William og Kate gik nemlig forbi Passage, der er et hjemløsecenter. Det er en organisation, der er tætknyttet til William, da han for snart mange år siden besøgte den med sin nu afdøde mor, prinsesse Diana.

Under besøget blev William spurgt, hvorvidt han kunne hjælpe med at lave et skilt – og det takkede han ja til.

Kate hævede et øjenbryn

Da William sagde ja til at klippe og klistre med de hjemløse, der var det svært ikke at holde et smil tilbage. William fik til opgave at klippe et ‘E’ ud – og det fik hertuginde Kate til at hæve et øjenbryn og grine over mandens manglende evner med en saks, skriver People.

– Min søn ved, at jeg er uduelig til det her. Det er Catherin, der er den kreative, forklarede William til pressen.

Under besøget viste Kate prøver på sine kreative evner, da hun tryllede knyttede armbånd frem – og her løftede prinsessen lidt af sløret for, at det ville være noget, som ‘Charlotte ville elske at lave’.

I galleriet øverst kan du se Kates charmerende reaktion til Williams kreative evner.

Powered by Labrador CMS