Prins Charles sender rørende video-hilsen til Australien

Prinsen af Wales taler til det australske folk om sin fortvivlelse over de grusomme naturbrande, der hærger landet.

Prins Charles har netop sendt en dybfølt hilsen til Australien og det australske folk via sin Twitter-profil. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Tracey Nearmy
Prins Charles har netop sendt en dybfølt hilsen til Australien og det australske folk via sin Twitter-profil. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Tracey Nearmy
Udgivet Opdateret

Prins Charles har netop udsendt en rørende video via sin Twitter-konto, @Clarence House. Her taler han til det australske folk omkring sin fortvivlelse over de voldsomme og grusomme naturbrande, som nu i måneder har plaget landet. Optagelsen er lavet i prinsens hjem, Birkhall, i Skotland.

Det skriver The Telegraph.

Artiklen fortsætter under videoen

I videoen fortæller han blandt andet, at såvel han selv som hertuginden af Cornwall tænker på de modige og dedikerede redningsfolk, der har gjort en ihærdig indsats og fortsat arbejder hårdt i de katastroferamte områder.

Han hylder ligeledes det australske folk for dets kamp mod katastrofen og udtrykker tillid til, at Australien, trods de barske kendsgerninger, nok skal komme ovenpå igen.

– Jeg er bange for, at dette er en håbløs og utilstrækkelig måde til at nå ud til alle med budskabet om, at både min hustru og jeg tænker meget på jer alle under disse skræmmende omstændigheder og i denne utroligt vanskelige tid for jet alle, siger prinsen, der senest besøgte Australien i 2018.

– Frem for alt ønsker vi at gøre opmærksom på, hvor meget vi har tænkt på alle de bemærkelsesværdige, modige og målbevidste redningsfolk, der har gjort meget og arbejder uophørligt. Vi føler dybt med de familier, der har mistet en af deres kære under udførsel af denne bemærkelsesværdige indsats. Vi tænker på og beder for jer, fortsætter prinsen.

Flammerne har indtil videre ødelagt 8,4 millioner hektar af den australske natur – eller et område større end Skotland – og kostet op mod en halv millard dyr samt adskillige mennesker livet.

Powered by Labrador CMS