Prins Charles og Camilla gemmer sig for coronapandemien

Parret har forladt London og er rykket til dronningens sommerresidens Balmoral i Skotland.

Udgivet Opdateret

På grund af den verserende coronapandemi har prins Charles og Camilla valgt at aflyse en ellers planlagt rejse, der skulle bringe dem til Bosnien, Cypern og Jordan. Nu tager de endnu en foranstaltning.

Artiklen fortsætter under videoen

Parret har forladt deres hjem i London og er i stedet for i en periode flyttet ind i dronningens sommerresidens, Balmoral, i Skotland. Det skriver Harpers Bazaar.

Det er blevet bekræftet af en repræsentant fra Buckingham Palace.

Det giver da også god mening, at de nu isolerer sig ved at tage væk fra London. De er begge to i 70’erne og dermed i risikogruppen for coronasmitte.

Markerede mors dag

Søndag den 22. marts var det ‘mors dag’ i Storbritannien og som flere af de øvrige medlemmer af kongefamilien, valgte prins Charles og hertuginde Camilla at markere det på Instagram.

“Ønsker alle en glædelig mors dag, især i et år, hvor familier muligvis ikke kan være sammen”, skrev de i et opslag, der også indeholder et foto af en meget ung prins Charles sammen med sin mor, prinsesse Elizabeth, i 1950.

Apropos Elizabeth så har hun også forladt sit hjem og er rykket inde på Windsor Palace sammen med prins Philip. Angiveligt efter en medarbejder på Buckingham Palace er blev konstateret smittet med coronavirus.

Powered by Labrador CMS