Prins Charles og Camilla bliver hjemme

Coronavirus holder prins Charles og hertuginde Camilla hjemme fra planlagt rejse til Bosnien, Cypern og Jordan.

Udgivet Opdateret

Coronavirus får nu prins Charles og hertuginde Camilla til at ændre forårsplaner. Parret skulle have været på officielt besøg i Bosnien, Cypern og Jordan, men det har coronavirus pademien sat en stopper for.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge Mirror er der ikke tale om, at de er syge. Det er derimod for at forebygge eventuel smitte.

De har begge passeret de 70 år og hører dermed til i gruppen af særligt udsatte.

“På grund af situationen med Coronavirus-pandemien har den britiske regering bedt deres kongelige højheder om at udsætte deres forårstur til Bosnien-Hercegovina, Cypern og Jordan”, lyder det i en erklæring fra Clarence House.

Den kongelige familie har i det hele taget fulgt myndighedernes råd i forbindelse med smittefaren. For eksempel er både dronningen og Charles holdt op med at give hånd ved arrangementer.

Der er desuden, som Kendte.dk allerede har skrevet, planer for, at dronningen og prins Philip eventuel skal rykke til Sandringham i det nordøstlige England, hvis pandemien kommer for tæt på Buckingham Palace.

På Buckingham Palace er der omkring 500 medarbejdere og dermed er risikoen for smitte der væsentlig større end på Sandring ejendommen. Her er der kun tilknyttet en håndfuld ansatte.

Det skulle også være på grund af coronavirus, at Harry og Meghan lod Archie blive tilbage i Canada, da de for nylig var i Storbritannien for at opfylde deres sidste, officielle forpligtelser.

Powered by Labrador CMS