Populært makkerpar flytter – sammen

Det er snart godnat til morgenfladen og velkommen til eftermiddagen.

Det populære makkerpar på TV2 News, Janni Pedersen og Lasse Sjørslev, flytter snart sammen til et andet sendetidspunkt. Foto: Per Arnesen / TV 2
Udgivet Opdateret

Det populære makkerpar på TV2 News, Janni Pedersen og Lasse Sjørslev, flytter snart sammen til et andet sendetidspunkt.

– Efter knap fire år sammen som fast morgenpar, stopper Lasse og jeg med at være i jeres fjernsyn så tidligt om morgenen. I stedet begynder vi på den nye eftermiddagsflade på TV2 News med et nyt koncept, der bliver sat i søen den 2. januar. Stadig sammen, skriver Janni Pedersen på Instagram.

Får et liv

Hun tilføjer at hun glæder sig til at få et liv:

– Nu skal vi/jeg have et liv. Et liv, hvor jeg ikke skal i seng klokken 21.30. Senest. Tak fordi, I har set med. Tak for alle de søde beskeder, vi hver morgen har modtaget.

Kampen tages op mod DR2

Den nye eftermiddagsflade på TV2 News skal tage kampen op mod DR2:

– Efter nytår lancerer vi efter helt nyt nyhedsshow hver eftermiddag mellem klokken 16 og 18, hvor vi nørder, perspektiverer og diskuterer dagens nyhedshistorier samtidig med, at vi opdaterer live fra de vigtigste begivenheder og nyhedsscener. Vi vil være det bedste og mest indsigtsfulde selskab, du som nyhedsbruger kan få om eftermiddagen, siger chefredaktør Mette Østergaard i en pressemeddelelse.

TV2 News kan i øvrigt fejre 10 års jubilæum den 1. december.


Powered by Labrador CMS