Popstjerne tager på familieferie under tour: Lejer ekstravagante huse

Popstjernen har taget hele sin familie med på tour og har lejet nogle super lækre hjem igennem Airbnb.

Udgivet Opdateret

Popstjernen John Legend bestemte sig for at tage hele sin familie med på tour hen over sommeren. Og den lille familie bestående af John, hans hustru modellen Chrissy Teigen og deres lille datter Luna valgte at bo hjemme hos andre.

Familien har nemlig lejet ekstravagante hjem igennem Airbnb. Airbnb er et firma, hvor man kan leje private hjem, mens ejerne er ude og rejse. Og det lader til, at systemet er godt nok selv til stjernerne. Ifølge en pressemeddelelse fra firmaet, nød den lille familie på tre i hvert fald deres “nye hjem”.

Ligesom at være hjemme

Familien startede med at leje et hjem i Nashville. Her udnyttede Chrissy, at hun havde sit eget hjem og lavede Johns yndlings hjemmelavede retter. Modellen fandt endda inspiration til hendes berømte kyllingeret. Hun fandt nemlig lokale krydderier fra skabene i det hjem, familien havde lejet.

Næste stop var Seattle. Her stjal parrets datter Luna verdens hjerter, da hun kastede den første bold i en baseball kamp. Selvfølgelig med sin fars hjælp.

Parret nød freden i det hjem, de havde lånt, mens deres datter havde massere af plads til at løbe omkring. Chrissy fik også noget alenetid og brugte husets sauna, mens John og Luna var ude på sightseeing.

Stjerne sætter pris på privatlivet

Det sidste stop var Kansas City. Her nød familien flere varme sommerdage. Her kunne Luna lege ved deres private pool og John grillede for sin familie.

Det er tydeligt, at familien fik det meste ud af touren, som fortsætter indtil midt oktober. John var i hvert fald glad for at kunne bo i private hjem og have fred og ro.

– Tak til Airbnb for at give mig og min familie et hjem, mens vi er langt fra vores hjem på tour, skrev Legend på Instagram og fortsatte:

– Det er så rart at have et køkken, en baghave og en havesofa!

Klik igennem galleriet ovenover for at se, de super lækre steder familien har boet.


Powered by Labrador CMS