Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

Den tidligere One Direction stjerne, Harry Styles, ringede til et af ofrene fra terrorangrebet få minutter efter, hun var vågnet på hospitalet.

Popstjernen Harry Styles har ringet til en fan, der var offer i terrorangrebet i Manchester.Foto: Danny Moloshok / SCANPIX
Foto: Danny Moloshok / SCANPIX

Udgivet Opdateret

Popstjernen Harry Styles, der blev kendt som medlem i boybandet One Direction, har vist sit store hjerte endnu engang.

Styles ringede nemlig til et af ofrene i det forfærdelige terrorangreb, mens hun kom sig på hospitalet. Det skriver The Sun.

Veninde dør i tragedie

Popstjernen fik fat i 14-årige Freya Lewis få minutter efter, hun vågnede op efter det forfærdelige angreb, der skete i Manchester Evening News Arena. Angrebet skete efter en Ariana Grande koncert mandag aften.

Freya havde taget til koncerten sammen med hendes 14-årige veninde Nell Jones. De to piger blev fanget af eksplosionen i arenaens foyer. Nell døde i eksplosionen. Freya overlevede men fik knoglebrud, rifter og brandmærker fra granatsplinter. Hun blev hastet på hospitalet, hvor hun blev opereret.

Freyas familie udgav lørdag et blogindlæg gennem teenagerens skole, hvor de fortalte, at 23-årige Harry havde ringet til Freya på hospitalet.

– Freya blev frisk nok efter operationen til at kigge på sin far, give ham et luftkys og bagefter smile til ham, skriver familien i indlægget som fortsætter:

– Bagefter ringede telefonen og det var Harry Styles. Harry fortalte Freya, at han elskede hende og hun sagde, at hun også elskede ham. Bagefter sagde far, at han også elskede ham!

Gav veninde koncertbilletter i gave

Freya havde taget sin bedste veninde med ind og se den amerikanske sangerinde som en fødselsdagsgave. Først en uge efter tragedien, der kostede 22 mennesker livet og sårede mere end 100, begyndte Freya at få hukommelsen tilbage.

Familien fortæller, at Freya kan fortælle uhyggelige og meget personlige detaljer om, hvad der skete, da bomben gik af. Men den 14-årige kunne ikke huske, at hendes veninde døde.

– Vi har snakket om hendes venindes død, som hun ikke vidste noget om før den her morgen, skriver familien i blogindlægget.

Familien understreger, at Freya er helt klar over, hvad der skete mandag aften og hvilke skader hun har fået fra angrebet.

– Den måde Freya håndterer alt det her på, har været fantastisk. Hendes styrke er helt fænomenal og inspirerende, afslutter familien.

Powered by Labrador CMS