-Pludselig står man alene med det hele

Danmarks top-golfspiller, Nanna Koerstz Madsen, åbner op om nedturen efter brud

Udgivet Opdateret

Sidste sommer vandt Nanna Koerstz Madsen en vigtig LPGA-golfturnering i Thailand, og sammen med efterfølgende velspil i andre turneringer strøg hun sammen med Dannebrog op på verdensranglisten.

Men fremgangen blev vendt til en spillemæssig og mental nedtur for en periode, da hun og kæresten, caddien, manageren og den delvise træner i en og samme person, Nicki Hansen, brød med hinanden.

Det fortæller den 28-årige sportsstjerne fra Smørum om i det nye nummer af Golfbladet.

Fra amatør til professionel

De havde fulgt hinanden fra hendes amatørtid til professionel topspiller, og de havde netop fået etableret fast base i Florida med fantastiske træningsfaciliteter og let at rejse til og fra.

– Det er klart, bruddet betød meget. For pludselig står man alene med det hele, og ens hverdag forandrer sig markant. Det at jeg vandt ude i Thailand var afgørende for vores forhold. Ambitionen om at vinde på LPGA Tour var en fælles ambition, vi havde sammen, og da det mål var indfriet, var det som om, der ikke var mere tilbage, fortæller hun og tilføjer:

Gik glip af noget

– Jeg tror, Nicki måske følte at han personligt gik glip af noget ved, at vi nu var herovre, mens jeg nok mere så fordelene. Man får så mange fede oplevelser ved at være her. Og jeg er god til selv at holde kontakten til mine veninder og familien, selvom jeg befinder mig langt væk hjemmefra, siger Nanna Koerstz Madsen, der har fået en ny dansk caddie i Oscar.

– Det er godt for mig at bo i USA, og det er godt for min golf, siger hun.

Nanna Koerstz Madsen oplevede især en flot golfsæson sidste sommer, men måtte også genfinde den mentale form efter et brud med kæresten i samme periode.
Nanna Koerstz Madsen oplevede især en flot golfsæson sidste sommer, men måtte også genfinde den mentale form efter et brud med kæresten i samme periode.
Powered by Labrador CMS