Plørefuld Johnny Depp flirtede efter koncert i Danmark

Johnny Depp og Hollywood Vampires gav onsdag aften koncert i Horsens. Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix.
Johnny Depp og Hollywood Vampires gav onsdag aften koncert i Horsens. Foto: Michael Drost-Hansen/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Johnny Depp var ret så vild til efterfesten i Aarhus efter koncerten i Horsens.

Den 52-årige Hollywood-stjerne, Johnny Depp, gav onsdag aften koncert i Horsens i bandet “Hollywood Vampires”. Efter koncerten var der efterfest i Aarhus – og her var Johnny Depp ikke til at styre – nok på grund rigelige mængder af sprut og champagne.

Han flirtede med flere kvinder  – blandt andet uden for Hotel Royal – og kom også i uoverensstemmelser med en af sine bodyguards, der ville have ham med hjem på hotellet. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Uventet oplevelse for Tina

45-årige Tina Deleuran fra Aarhus fik sig en uventet oplevelse, da hun egentlig var på vej hjem fra byen i Aarhus. Her stødte hun uden for baren “Under Masken”, hvor hun havde drukket en onsdagsøl, på Johnny Depp og faldt i en længere snak med ham. Hun er af avisen Daily Mail kendte som “mystery blonde”, skriver TV2 Østjylland:

– Vi drak en uskyldig øl. Det kan godt være, jeg flirtede lidt med ham, men der var ikke noget i det. Jeg tog en for holdet, siger Tina Deleuran med et grin til TV2 Østjylland.

Johnny Depp er i øjeblikket i sit livs værste krise. Han er anklaget for at have tæsket sin hustru Amber Heard med en iPhone.

Powered by Labrador CMS