På jagt efter Meghans venner

Thomas Markle vil slæbe sin datters fem hemmelige venner for en dommer

Udgivet Opdateret

Thomas Markle, far til Meghan, er på jagt efter navnene på fem af sin datters venner, der var en del af kilderne i den retssag, hun kørte mod britiske medier i forbindelse med et lækket brev hun sendte til faderen.

Han påstår, de har løjet om ham og ønsker at bringe dem for en dommer.

Det skriver Sunday People ifølge Mirror.

Det er æreskrænkende

Han har samtidig også rettet sit skyts mod det amerikanske medie People, der har bragt en artikel baseret på interviews med de fem hemmelige kilder.

“Jeg forsøger at finde frem til navnene. For jeg ønsker vil anlægge sag mod dem. De har fortalt løgne om mig og det er æreskrænkende. Magasinet er muligvis også ansvarlig,” siger han.

Thomas Markle påstår, at det netop var artiklen i People, der havde overskriften ‘Sandheden om Meghan, der fik ham til at offentliggøre brevet overfor dele af den britiske presse.

Tvunget til af forsvare sig

Thomas Markle, der bor i Rosarito, Mexico, har tidligere i en vidneerklæring sagt, at han følte sig tvunget til at handle for at forsvare sig, fordi People artiklen ikke var sand og portrætterede ham som uærlig og koldhjertet.

Han har i øvrigt også efter det voldsomt omtalte Harry og Meghan interview med Oprah Winfrey, hvor han var en del af diskussionen, skriftligt anmodet om at få samme mulighed.

Powered by Labrador CMS