P3 skifter “morgenholdet” ud

På mandag er ny besætning klar på Go' Morgen P3.

ra på mandag vil P3’s populære morgenprogram Go’ Morgen P3 lyde anderledes. Her rykker Tony Scott og Tue Blædel fra eftermiddagsprogrammet ‘Tue & Tony’ nemlig ind i morgenstudiet med Sara Bro, som vender tilbage til morgenholdet efter nogle måneders orlov. Foto: Petra Kleis/DR.
Udgivet Opdateret

P3 skifter ud i morgenholdet. Det sker allerede fra på mandag, oplyser DR.

Go’ Morgen P3s nuværende værter, David Mandel og Anders Stegger går på barsel, mens Tue Sørensen vender tilbage til nyhedsafdelingen.

De nye værter bliver Tony Scott og Tue Blædel fra eftermiddagsprogrammet “Tue & Tony”.

Blædel: -Et kæmpe privilegium

Tue Blædel glæder sig til at komme i gang:

– Det er et kæmpe privilegium at få lov til at være i lytternes ører, lige fra de slår ud efter vækkeuret, imens de kværner en portion havregryn, og indtil de parkerer bilen/cyklen og stempler ind på arbejdet eller studiet. Derudover så glæder jeg mig crazy meget til at udvide mit og Tonys radioægteskab med super seje og über-dygtige Sara Bro, siger Tue Blædel i en pressemeddelelse fra DR.

Sara Bro glæder sig også til at få selskab af Tue og Tony på “Go’ Morgen P3”.

– Jeg sendte sammen med Tue og Tony i to uger sidste år, da de var barselsvikarer for Anders Stegger og David Mandel på “Go’Morgen P3”, hvor vi havde en kæmpe fest med lytterne, så jeg glæder mig til, at vi skal gi’ lytterne den bedste start på dagen, siger hun.

Det nye morgenhold starter ud på mandag klokken 06 på P3.

Powered by Labrador CMS