Overrasket over publikums reaktion

Dramakomedieserien "Agent" fik verdenspremiere ved Berlinalen tirsdag. Her var publikum tilsyneladende vilde med Nikolaj Lie Kaas' nye serie

Udgivet Opdateret

Tirsdag blev den røde løber rullet ud ved den anerkendte filmfestival Berlinalen, og flere danskere var blandt deltagerne.

I biografpalæet Zoo Palast i Berlin var der nemlig verdenspremiere på den nye danske dramakomedieserie "Agent", som Nikolaj Lie Kaas står bag.

En stor overraskelse

- Jeg synes, det var meget bevægende. Det var en stor overraskelse, at publikum grinede så meget, siger Nikolaj Lie Kaas i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg var slet ikke klar over, at de ville være så meget oppe at køre. Og jeg troede ikke, at den form for humor kunne rejse internationalt.

Fuldstændig overvældet

Esben Smed, der er hovedrolleindehaver i serien, bed også mærke i den varme modtagelse.

- Det var bare en fuldstændig overvældende oplevelse, at der var så god stemning, og at folk tog så godt imod serien, lyder det i pressemeddelelsen.

Serien centrerer sig om Joe, spillet af Esben Smed, der er agent for en række kendisser i underholdningsbranchen.

Adskillige "gæster"

En lang række celebre ansigter laver såkaldte cameos i serien, hvor de spiller karikerede udgaver af sig selv. Blandt andre X Factor-veteranen Thomas Blachman, tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen, sangkometen Tobias Rahim og skuespillerinden Sidse Babett Knudsen.

"Agent" er udtaget til programsektionen Berlinale Series sammen med seks andre internationale serier. Her konkurrerer serien i den nystiftede kategori for serier, Berlinale Series Awards. Vinderen kåres onsdag aften.

Senere i 2023 bliver det også muligt for de danske seere at se "Agent". Serien bliver nemlig sendt senere på året på TV 2 og TV 2 Play.

- Jeg troede ikke, at den form for humor kunne rejse internationalt, lyder det fra Nikolaj Lie Kaas.
- Jeg troede ikke, at den form for humor kunne rejse internationalt, lyder det fra Nikolaj Lie Kaas.
Powered by Labrador CMS