Overrasker med stort projekt

Annette Heick springer ud i ny rolle

Udgivet Opdateret

Sangeren og skuespilleren Annette Heick står bag en ny romantisk forestilling i Tivoli.

Sammen med skuespiller og 'Vild med Dans'-vinder Caspar Phillipson og manuskriptforfatter Jesper Malmose tager hun publikum med på en musikalsk rejse i forestillingen 'Pennevenner'. 

Man kan forvente en romantisk og musikalsk fortælling fyldt med hits, som alle kender. Heriblandt 'Ain't No Mountain High Enough' og 'Gem et lille smil til det bli’r gråvej'. 

-Kæmpe sug i maven

Annette Heick glæder sig ualmindelig meget. 

- Det er første gang, at jeg står bag en forestilling, og det giver et kæmpe sug i maven (...), fortæller hun. 

- Hele holdet bag 'Pennevenner' er enormt dygtige, så publikum kan godt glæde sig til en rørende, musikalsk fortælling i en af landets smukkeste sale, lyder det. 

Forestillingen kan opleves i Glassalen i Tivoli fra den 14. september. Også Caspar Phillipsons søn, Silas Phillipson, spiller med.

For første gang står Annette Heick bag en forestilling.
For første gang står Annette Heick bag en forestilling.

DET HANDLER 'PENNEVENNER' OM

Forestillingen udspiller sig i 70’erne og handler om to mennesker, der på tværs af Atlanten udvikler et særligt forhold gennem analog brevskrivning og musik på kassettebånd, som jo var det, man havde ved hånden før den digitale tidsalder. 

I takt med at pennevennernes breve bliver mere og mere personlige, udvikler venskabet sig, og følelserne vokser. 

En dag, da vores mandlige hovedperson føler sig kaldet til at aflægge sin penneveninde en visit uden varsel, tager forestillingen pludselig en overraskende drejning.

Kilde: Tivoli
Powered by Labrador CMS