Overraskelse: Sådan markeres Archies fødselsdag

Harry og Meghan talsmand har bekræftet, at sønnen Archie et-års fødselsdag markeres med noget helt særligt.

Udgivet Opdateret

Ofte har de royale et trick i ærmet, når deres børn fylder år. I april blev den britiske prins Louis’ to-års fødselsdag markeret med nye billeder, ligesom det danske kongehus oftest også deler billeder af de royale børn på deres fødselsdag.

Selv om Harry og Meghan ikke officielt er royale mere, så bliver det altså også sådan, at deres søn Archie får markeret sin et-års fødselsdag. Det skriver Express.

Fødselsdagsfoto sendes ud

Harry og Meghan markerer deres søns første fødselsdag ved at sende et nyt billede ud af fødselaren den 6. maj, hvor han fylder år. Det bekræfter parrets talsperson.

Familien har siden den 31. marts, hvor Harry og Meghan deltog i deres sidste officielle royale aktivitet, opholdt sig lidt under radaren. De har i nogen tid boet i Canada, men er i løbet af den seneste tid flyttet til Los Angeles.

Parret har tidligere været meget privat anlagt omkring deres søn Archie. Da han blev døbt, var det ikke for rullende kameraer. Ligesom at de første billeder af ham var nogle, som forældrene selv delte.

Et sjældent glimt

Selv om måden at markere en royal fødselsdag på ikke er fremmed, så kommer det alligevel som en overraskelse af Harry og Meghan har valgt at sende et fødselsdagsfoto ud af deres søn.

– Hertugen og hertuginden af Sussex har planer om at give offentligheden et sjældent glimt af deres søn Archie Mountbatten-Windsor næste måned, når de offentligt markerer hans første fødselsdag den 6. maj, lyder det fra den royale korrespondent ved The Sunday Times Roya Nikkhah.

Det er første gang, siden parret havde Archie med til Sydafrika og besøge Desmond Tutu, at offentligheden får ham at se.

Powered by Labrador CMS