Østergaard får ærespris

Søren Østergaard modtager Æresprisen ved årets Zulu Comedy Galla. Det er kun tredje gang i uddelingens tid, at den hæder er blevet tildelt en komiker

Anders Lund Madsen, som tidligere har været en del af Zirkus Nemo, overrakte Søren Østergaard Æresprisen til årets Zulu Comedy Galla.
Anders Lund Madsen, som tidligere har været en del af Zirkus Nemo, overrakte Søren Østergaard Æresprisen til årets Zulu Comedy Galla.
Udgivet Opdateret

Det er kun tredje gang i Zulu Comedy Gallas historie, at en komiker er blevet hædret med Æresprisen.

Og for at have revolutioneret cirkusgenren har Søren Østergaard, manden bag Zirkus Nemo, netop modtaget sådan en.

Med få midler kan han skabe uendelig stor magi, lyder en del af begrundelsen.

"Meget overvældende"

Der var også hilsner fra Ghita Nørby, Sidse Babett Knudsen og Sanne Salomonsen, inden Søren Østergaard modtog statuetten af Anders Lund Madsen til stående ovationer.

- Det er meget overvældende og dejligt at høre de smukke ord, siger Søren Østergaard fra scenen i Operaen i København, hvor Zulu Comedy Galla afholdes torsdag aften.

Indlemmet i eksklusiv klub 

Dermed bliver Søren Østergaard indlemmet i en eksklusiv klub. Ulf Pilgaard modtog Zulu Comedy Æresprisen 2010. Fem år senere - i 2015 - blev den igen tildelt. Der gik den til Casper Christensen.

- Jeg er satans misundelig på jer, der har været nomineret til Talentprisen. I har livet foran jer. Når man får Æresprisen, er man i slutningen, siger den 64-årige komiker, skuespiller og cirkusdirektør.

Han er kendt for sine karakterer som Bager Jørgen, Måler-manden og Smadre-manden.

Årets Zulu Comedy Galla vises på TV 2 Zulu og TV 2 Play søndag aften.

Powered by Labrador CMS