Onani-Caroline vender tilbage i Paradise Hotel

Caroline Petersen fra Paradise Hotel vil igen i år tjekke ind i Mexico. Hun har lært af sidste års hændelser.

Udgivet Opdateret

Når næste sæson af det populære realityprogram Paradise Hotel går i luften den 21. februar, er der er en gammel kending med.

Snydt i de afgørende sekunder

Sidste års vinder, der dog blev snydt for pengepræmien i de afgørende sekunder, Caroline Petersen, vil nemlig atter tone frem på de danske tv-skærme.

I sidste års finale blev hun taget noget så eftertrykkeligt ved næsen, da hendes partner, Mathias With Jensen, valgte at smide den gyldne kugle og selv snuppe 450.000 kroner.

Samtidig sørgede han for, at Caroline Petersen måtte drage tomhændet til Danmark.

Har lært af sidste år

Hun har taget ved lære af det, der skete sidst.

– Jeg er blevet mere skeptisk og mere tilbageholdende over for fyre. Der er mange på Paradise Hotel, der er manipulerende og kun kommer for at spille spillet, fortæller Caroline Petersen.

Caroline er stadig den samme

Selv om lærestregen sidste år var slem, har Caroline Petersen dog ikke fået ar på sjælen efter Mathias With Jensens forræderi.

Hun fortæller, at hun stadig er den samme.

– Jeg er bare et menneske, der nemt får følelser for folk. Det er jeg stadigvæk. Jeg kan ikke forklare hvorfor, det har jeg aldrig undersøgt, siger Caroline Petersen, der dog ikke udelukkende er ked af denne kvalitet.

– Det er både en styrke og en svaghed. Det ville være endnu mere trist, hvis jeg slet ikke kunne få følelser for folk, siger hun.

Om Caroline Petersen i år vil kunne holde hovedet koldt og ikke lade sig rive med af sine følelser vil tiden vise.

Se videoen her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS