OL-gymnast overraskes med kys af Zac Efron

Den amerikanske gymnast Simone Biles' Twitter-profil flyder over med videoer og billeder af mødet med hendes store flamme.

Zac Efron valgte at overraske holdet med de kvindelige amerikanske gymnaster, også kaldet “The Final Five”, med et besøg i Rio de Janeiro. Foto: PHIL MCCARTEN/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Selv om den amerikanske gymnast Simone Biles selv er en kæmpe stjerne ved OL i Rio, så kan den kun 19-årige debutant stadig blive benovet, når hun står over for andre stjerner, hun beundrer.

Det beviser Simone Biles’ Twitter-konto, som i dag flyder over med billeder og videoer af gymnastens møde med skuespilleren Zac Efron, som blandt andet er kendt for sin rolle som Troy Bolton i “High School Musical”-filmene.

Zac Efron valgte nemlig at overraske holdet med de kvindelige amerikanske gymnaster, også kaldet “The Final Five”, med et besøg i Rio de Janeiro.

Kys og kram

Simone Biles fik både kys og kram af sit idol og fik foreviget mødet fra alle vinkler.

– Bare kald mig Mrs. Efron nu, skriver Simone Biles blandt andet på Twitter.

Også Zac Efron har delt billeder fra mødet med gymnasterne. Et møde, som tilsyneladende også var en drøm for ham.

– Min olympiske drøm gik i opfyldelse, skriver Zac Efron i et tweet.

Sluttede første OL med en guldmedalje

Simone Biles afsluttede tirsdag sit første OL med en guldmedalje i øvelser på gulv for kvinder. Hermed tilføjede den kun 142 centimeter høje gymnast endnu en OL-medalje til samlingen, som i forvejen huser tre guld- og en enkelt bronzemedalje fra OL i Rio.

Simone Biles har vakt opmærksomhed ved OL med sit unikke spring, som er blevet opkaldt efter hende.

Se Simone Biles’ tweet her:


Se Zac Efrons tweet her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS