Nyt søndagsdrama: Det handler serien om

Fred til lands er DRs nye søndagsdrama, der handler om at tage retfærdigheden i sine egne hænder.

Udgivet Opdateret

Nu er det igen blevet tid til at samle familien foran livsalteret til søndagsserier. DR har den 6. oktober premiere på det nye søndagsdrama Fred til lands.

Fred til lands er ikke som nogle af de andre DR-serier. Der er en psykologisk thriller, hvis omdrejningspunkt er, hvad der sker med mennesker, når de træder derud, hvor de måske ikke kan bunde.

I Fred til lands fokuseres der på en gruppe landsbyboere, der gerne vil skabe retfærdighed, men det kan de måske kun ved selv at begå en forbrydelse.

Hævn, had og vrede

Fred til lands har fokus på menneskets dybeste indre. Dér, hvor der kan bliver rigtig mørkt og dystert.

Artiklen fortsætter efter videoen

Fred til lands er en serie om, hvad der sker, når mennesket lader sine allermest primitive og stærke drifter tage over – med hævn, had og vrede. Samtidig er det en fortælling om kærlighed: Om hvor langt vi er villige til at gå for at beskytte dem, vi elsker,” skriver DR i en pressemeddelelse.

Serien er fuld af dygtige skuespillere som Dar Salim, Lene Maria Christensen, Morten Hee Andersen og mange flere.

I galleriet ovenfor kan du blive lidt klogere på seriens hovedkarakterer.

Landsbylivet ødelægges

Serien udspiller sig i provinsbyen Ebberup. På overfladen er den meget som andre byer i provinsen, men stikker man et spadestik dybere, hersker der helt andre realiteter i Ebberup.

For i byen hærger Mike. Han terroriserer byens beboere med sin grænseløse adfærd og mangel på moral. Rygterne i byen går på, at han er skyld i et dødsfald, som har taget meget hårdt på byens beboere. Desuden er han ikke blevet straffet for det.

Generelt er en stor del af byen enige om, at netop Mike er grunden til, at deres liv bliver ødelagt. Derfor beslutter de sig for at gøre noget ved det.

Powered by Labrador CMS