Nyt job: Claudia Rex fra dansemus til…

Udgivet Opdateret

Den tidligere så populære danser i “Vild med dans”, Claudia Rex har fået nyt job.

Claudia Rex debuterer som radiovært. Det sker på Radio 100.

Det skriver radiostationen i en pressemeddelelse.

“Forstå din dame”

Claudia Rex bliver vært på Radio 100s nye program “Forstå din dame”.

Her skal hun svare på de evigt tilbagevendende spørgsmål som: Hvorfor går kvinder med hinanden på toilettet? Hvorfor har kvinder så mange sko (og tasker?) – og hvornår må man sende nøgenselfies til en dame?

Programmet giver mænd en enestående mulighed for at spørge om alt det, de ikke forstår ved det modsatte køn – uden at skulle være nervøs for at ende med at sove på sofaen.

Programmerne gæstes af en lang række af tidens mest populære, spændende og åbenmundede kvinder som eksempelvis Mascha Vang, Sarah Grünewald og Nikita Klæstrup.

Intime spørgsmål

Med humor, glimt i øjet og ærlighed besvarer Claudia og hendes kvindelige gæster spørgsmål om alt lige fra indholdet af dametasker til mere intime spørgsmål om deres kvindelighed.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve kræfter med radio. Det er et program, der passer perfekt til mig, og jeg tror, det bliver både sjovt og meget anderledes.

– Der er jo så meget mænd ikke forstår om os kvinder, så der er masser af stof til gode grin og aha-oplevelser.

– Vi kommer til at tale om sex, kærester, arbejde og meget mere. Det bliver supersjovt og meget ærligt, fortæller Claudia Rex i pressemeddelelsen.

Medvært i programmet bliver Anders Aagard.

Kendte gæsteværter hver uge

“Forstå din dame” har premiere fredag den 7 juli, og én af Danmarks allerdygtigste svømmere, Lotte Friis, gæster den første udsendelse.

Efterfølgende vil både Sarah Grünewald, Nikita Klæstrup, Mascha Vang, Mie Moltke og Vicki Berlin besøge studiet som gæsteværter.

Kvinderne er alle kendt fra medierne, hvor de hver især har brillieret på deres eget fagområde.

“Forstå din dame” sendes fredage fra klokken 10-13 og lørdage fra 12-15.

Powered by Labrador CMS