Nyt foto af dronning får folk til at spekulere

Dronningens helbred er nu kommet på tale.

Udgivet Opdateret

Et højtideligt billede fra det britiske kongehus vækker bekymring i de britiske medier. Dronning Elizabeth havde besøg af kongen og dronningen af Jordan, men det er særligt én detalje, der er stukket af med alt opmærksomheden, skriver Express.

Det er ikke den hvide kjole og det faktum, at dronningens datter prinsesse Anne er på billedet, men derimod er det dronningens hænder, der er blevet det helt store samtaleemne. Kigger man nøje på billedet, så har flere royalister bidt mærke i, at dronningens hænder virker hævet og helt lilla.

Og det er særligt dronningens fremskredne alder, der gør, at flere brugere på Twitter har skrevet en kommentar på det billede, som det britiske kongehus selv har lagt op.

– Jeg elsker at følge med i dronning Elizabeth den andens liv, men jeg er bekymret, skriver Tracy Edgar blandt andet.

Ikke første gang

Dronning Elizabeth har stået i spidsen for det britiske monarki siden 1952, men allerede sidste år var der bekymringer omkring dronningens helbred, da hun måtte melde afbud til en morgenceremoni i St. Pauls Cathedral i det sidste minut.

Dengang sagde Buckingham Palace i en officiel udtalelse, at dronningen var syg med en forkølelse, så hun ville derfor ikke deltage. Dengang var ceremonien sat til at foregå den 28 juni, men den 2. juli var hun tilbage og udfylde sine officielle pligter.

Powered by Labrador CMS