Nysgerrige mænd taler katastrofer

Anders Lund Madsen og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg tilbyder danskerne gode råd i nyt show, der får premiere i efteråret

Udgivet Opdateret

- Næh, vi er begge et par nysgerrige mænd, der er fyldt med spørgsmål, og som søger svarene, kommer det prompte. 

Og så kan historiker og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg alligevel ikke holde et grin tilbage, da Kendte.dk spørger ind til, om han og Anders Lund Madsen ikke er et umage par.

Når katastrofen rammer

Netop de to drager til efteråret på tour til Danmarks fem største byer med det humoristiske show 'Når katastrofen rammer', der handler om overlevelse. 

Rasmus Dahlberg er det omvandrende katastrofe-leksikon, og Anders Lund Madsen den bekymrede, som evner at stille de finurlige spørgsmål.   

En begavet samtale

Publikum kan ifølge Rasmus Dahlberg således se frem til at opleve en begavet samtale mellem to meget nysgerrige mænd.

- Det er min opfattelse, at seriøse emner formidles bedst, når det går hånd i hånd med underholdning. Og i den forbindelse er Anders den bedst tænkelige legekammerat, siger han til Kendte.dk.

Lidt vind fra vest

Showet tager udgangspunkt i en række udvalgte, store katastrofer, men der stilles også skarpt på den lokale risikoprofil.

- I Esbjerg kommer vi jo nok til at tale om storme, der vil kunne skræmme enhver københavner, men som man lokalt betragter som 'lidt vind fra vest', forklarer Rasmus Dahlberg.

Gode råd

Han lover også, at der vil være gode råd til, hvad man selv kan gøre for at forberede sig på det værste.

- Nogle etablerer bunkers og anskaffer forsyninger til to år, mens andre går noget mere stille frem. Også det kommer vi ind på, slutter Rasmus Dahlberg.

Showet får premiere på Bremen Teater i København den 27. september.

Der er lagt op til en række forrygende shows, når Anders Lund Madsen og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg til efteråret drager rundt til Danmarks fem største byer for at give gode råd om katastrofe-overlevelse.
Der er lagt op til en række forrygende shows, når Anders Lund Madsen og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg til efteråret drager rundt til Danmarks fem største byer for at give gode råd om katastrofe-overlevelse.
Powered by Labrador CMS