Nybygger-vindere har fået nyt job

Årets vindere af det populære TV2-program Nybyggerne, Anne Kristine Bach og Todd Edlin, er blevet ansat som ”genbrugsguider” hos Danmarks største markedsplads.

Anne Kristine Bach og Todd Edlin er blevet ansat som ”genbrugsguider” hos Danmarks største markedsplads. Foto: DBA.
Anne Kristine Bach og Todd Edlin er blevet ansat som ”genbrugsguider” hos Danmarks største markedsplads. Foto: DBA.
Udgivet Opdateret

Hvis du heller ikke kan få nok af Anne og Todds finurlige genbrugstips og lækre indretning, er der godt nyt.

Sammen med DBA Guide vil parret flere gange om ugen give gode tips og råd til, hvordan du indretter billigt, nemt og meget personligt med genbrugsvarer.

Nybygger-par er glade

Selv siger Anne Kristine Bach:

– Vi er rigtig glade for at være DBAs nye genbrugsguider og synes, at jobbet er en perfekt match for sådan nogle genbrugselskere som os.

– Og vi ser frem til at tage alle andre genbrugsentusiaster med inden for i vores hus og give inspiration og idéer til, hvordan man kan indrette sit hjem med genbrug på en kreativ og personlig måde, uden at det koster en bondegård.

Udover at dele ud af deres mange kreative genbrugsidéer og gør-det-selv-projekter på DBA Guide, vil Anne og Todd også give DBA-brugerne masser af tips til, hvordan man finder gode genbrugsfund blandt de mere end 1,7 millioner af varer, der konstant er til salg på DBA.

– Vi elsker at blande nyt med gammelt. Vi går ikke så meget op i mærker – det vigtigste er, at det passer godt ind til resten af stilen.

– Og så må tingene godt være lidt skæve eller have en sjov historie med sig, fortæller Anne Kristine bach.

Gamle fund får nutidigt og trendy look

Hos DBA ser man frem til at få Nybygger-vinderne ombord:

– Anne og Todd blev i særdeleshed kendt for deres kreative genbrugsløsninger i Nybyggerne og har en helt særlig forståelse for at give gamle fund et nutidigt og trendy look, uden at det bliver for boligbladsagtigt, fortæller Sofie Folden Lund, der er kommunikationschef hos DBA og tilføjer:

– Anne og Todd er i øjenhøjde og bare en super dejlig lille familie, som vi er sikre på kan inspirere tusindvis af vores brugere til en bæredygtig og cool indretningsstil med second hand-varer – præcis som sidste års vindere Lise og Michael gør, siden de startede som DBA Guider for et år siden.

Lige nu kan du købe nogle af Anne og Todds mange genbrugsting på DBA.

Parret sælger alt fra brugte stole og hylder til borde og opbevaringskasser. Se Anne og Todds annoncer her.

Powered by Labrador CMS