Nu modtager Melodi Grand Prix-kongen den ultimative hæder

Tommy Seebach får nu en plads opkaldt efter sig.

Tommy Seebach får nu en plads opkaldt efter sig. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er få mennesker, der er så tætforbundet med Dansk Melodi Grand Prix som Tommy Seebach. Kæmpe hits som ‘Disco Tango’, ‘Krøller eller ej’ og ‘Under stjernerne på himlen’ vandt alle det eftertragtede Melodi Grand Prix, men kongen af det danske Melodi Grand Prix havde en lang, gloværdig musikalsk karriere uden for det stort anlagte musikshow.

Den massive popularitet startede, da han blev medlem af Sir Henry & His Butlers tilbage i 1965, men i den brede befolkning er det de otte deltagelser i Melodi Grand Prix’et, som der særlig huskes.

De mange år på scenen og som en aktiv del af det danske kulturliv har nu kastet en massiv hæder af sig. Tommy Seebach vil få en lille plads opkaldt efter sig på Frederiksberg. Pladsen ligger tæt ved Fuglebakkekvarteret, hvor Tommy Seebach boede.

Frederiksberg Kommune har vedtaget forslaget om pladsen, men ved endnu ikke, hvordan eller hvornår Tommy Seebach Plads bliver realiseret, skriver TV2 Lorry.

Til Kendte.dk oplyser Rasmus Seebachs manager Nicolaj Bundesen, at sønnen er ‘stolt og beæret’, men Rasmus Seebach selv har ingen yderligere kommentarer, påpeger manageren.

Tommy Seebach døde i en alder af 53 tilbage i 2003, da han blev ramt af et hjerteanfald på Dyrehavsbakken, mens han cyklede.

Powered by Labrador CMS