Nu kan du udfritte ham om alle eskapaderne

Fodboldspilleren dribler på talk-tour med forfatteren bag den opsigtsvækkende selvbiografi "Begge sider".

Undervejs på Bendtner tour kigger flere hemmelige gæster forbi, ligesom at publikum kan stille spørgsmål til hovedpersonen. Arkivfoto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Nicklas Bendtner har ikke blot gjort sig bemærket på banen.

Hans liv uden for fodboldbanen har i den grad også skabt overskrifter.

Artiklen fortsætter under videoen

Mange episoder og eskapader er blevet beskrevet i selvbiografien “Begge sider”, som udkom sidste år, og nu er både hovedpersonen selv, Nicklas Bendtner, og forfatteren bag, Rune Skyum-Nielsen, klar til at røbe endnu mere fra den farverige fodboldspillers liv.

Sammen drager de to nemlig på talk-tour, annoncerer Live Nation i en pressemeddelelse.

– Der er så meget, som jeg aldrig har fået sagt højt. Sandheder og røverhistorier, som jeg gerne vil dele i de rigtige rammer. Det kan jeg med Rune, fordi vi stoler på hinanden, siger Nicklas Bendtner i pressemeddelelsen.

Ifølge Live Nation fortsætter Nicklas Bendtner, hvor selvbiografien sluttede og vil komme ind på alt fra svær kærlighed og lette penge over falske mennesker og rigtige venner til gamle regnskaber og nye kapitler og tackle igennem de heftigste historier fra fortiden .

Kan stille spørgsmål

Undervejs kigger en til flere hemmelige gæster forbi, ligesom at publikum kan stille spørgsmål til hovedpersonen.

– Vi kommer til at forberede os, som man gør til de største kampe. Jeg ved jo, hvordan det er at føle sig snydt, så det skal vi ikke nyde noget af. Folk skal have valuta for pengene. Det skal være en aften, som ikke lige bliver glemt, siger den 32-årige fodboldprofil videre i pressemeddelelsen.

Talk-touren bringer duoen forbi DR Koncerthuset i København, Musikkens Hus i Aalborg, Odeon i Odense samt Musikhuset i Aarhus i løbet af næste november 2021. Billetter bliver sat til salg i december-

/ritzau/

Powered by Labrador CMS