Nikolaj Lie Kaas sælger liebhaver-hjem for millioner

Filmstjernen indkasserer et tocifret millionbeløb på salget af sin villalejlighed i Hellerup. Men der blev givet et afslag i prisen

Nikolaj Lie Kaas har solgt sit hjem for stort millionbeløb. Foto: Jeppe Vejlø/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

En måned på markedet og et afslag prisen.

Det var, hvad der skulle til for at få solgt den folkekære skuespiller Nikolaj Lie Kaas’ villalejlighed i liebhaverområdet Hellerup, hvor han og hustruen Anne Langkilde Lie Kaas har boet de seneste ti år. Det skriver Boliga.dk.

Artiklen fortsætter under videoen

Parret har ifølge tinglysningen fået 11,5 millioner kroner for det 152 kvadratmeter store hjem i udkanten af København, hvilket er næsten en halv million kroner under den pris, som Lie Kaas’ bolig kom på markedet for sidste år.

Dengang lød udbudsprisen nemlig på 11.995.000 kroner, så prisen har altså været til at handle med – og de nye ejere har nu overtaget nøglerne til de fire værelser i underetagen af en herskabelige villa fra 1911.

Landets dyreste boligområde

Selvom Nikolaj Lie Kaas endte med at give lidt rabat, har han fået næsten 75.700 kroner for hver kvadratmeter. Det er betydeligt over hus-gennemsnittet i det attraktive boligområde.

I Gentofte Kommune, hvor Lie Kaas-parrets nu tidligere hjem ligger, blev husene sidste år handlet for gennemsnitlige kvadratmeterpriser på godt 55.000 kroner. Det gør kommunen til landets næstdyreste – kun overgået af Frederiksberg i København.

Er man på boligjagt i Gentofte for øjeblikket, vil man da også hurtigt erfare, at der skal betales store summer for husene. Ifølge Boliga.dks udbudsdata koster en gennemsnitlig hus-kvadratmeter i kommunen nemlig 71.000 kroner, hvilket gør Gentofte til landets p.t. dyreste kommune.

Nikolaj Lie Kaas har et rigt film-CV, der blandt andet tæller ‘Blinkende Lygter’, ‘De Grønne Slagtere’, ‘Brødre’ og Jussi Adler-Olsen filmserien om Afdeling-Q. Senest har man kunnet opleve skuespilleren i ‘Retfærdighedens Rytter’ fra 2020.

Powered by Labrador CMS