Niels Olsen: Tankerne er hos Lisbet

'Cirkusrevyen'-skuespilleren har talt med sin nære ven revystjernen, som er sygemeldt på ubestemt tid fra Tivolirevyen

Udgivet Opdateret

Det er bestemt ikke gået ubemærket hen hos Cirkusrevyens skuespiller Niels Olsen, at Lisbet Dahl er blevet sygemeldt på ubestemt tid fra Tivolirevyen. Årsagen er en utæt hjerteklap, der forårsagede åndenød, så hun ikke kunne spille i Glassalen.

- Hun er en nær ven, og vi følger jo med i, hvordan det går hende. Vi har også talt med hende for nylig, og det går den rigtige vej, afslørede den 64-årige skuespiller til Kendte.dk ved Cirkusrevyens halvvejsfest søndag.

Langvarige helbredsproblemer

Lisbet Dahl har i den grad slået sine folder i Cirkusrevyen, og for to år siden fik hun til opgave at give Tivolirevyen et comeback, og det er lykkedes med succes for andet år i træk.

Men den 78-årige revystjerne har de seneste år lidt under et svigtende helbred – og det er gået ud over revyarbejdet.

I 2021 blev Cirkusrevyen afbrudt, fordi Lisbet Dahl blev sygemeldt med stress midt i spilleperioden. Den efterfølgende sæson, hvor hun skiftede til Tivolirevyen, måtte hun også melde fra på grund af senfølger fra coronavirus.

I juni i år blev det meldt ud, at hun var sygemeldt igen, og da Tivolirevyen kun er planlagt til at spille frem til 14. juli, er chancerne små for, at hun når tilbage.

Hjerteoperation på vej

Lisbet Dahl fik for 18 år siden en ny hjerteklap, og det er den, der enten skal udskiftes eller repareres. Det skal lægerne afgøre.

Niels Olsen og de øvrige skuespillere i Cirkusrevyen følger spændt med i, hvordan det går med Lisbet Dahls helbred, og håber alle på en hurtig og fuldstændig bedring for deres kære kollega og ven.

Niels Olsen tænker på Lisbet Dahl, der har været sygemeldt flere gange både fra Cirkusrevyen og Tivolirevyen de seneste år.
Lisbet Dahl er sygemeldt på ubestemt tid
Powered by Labrador CMS