Never gonna drink you up: Legendarisk popsanger brygger dansk øl

Den engelske sanger Rick Astley vil i samarbejde med det danske bryggeri Mikkeller lave sin egen øl.

Rick Astley brygger øl med dansk bajer-konge. Foto: Sanpix
Udgivet Opdateret

Den engelske sanger Rick Astley har i årtier smurt vores øregange med sine fængende popnumre, og inden længe vil han også kunne smøre vores stemmebånd.

Inden længe kan man nemlig slukke tørsten i gyldne dråber fra manden med stemmen, der nok står klart i de flestes hukommelse.

Den 50-årige sanger, der står bag kulthittet “Never Gonna Give You Up” har nemlig besluttet sig for at lave sin egen øl sammen med det danske bryggeri Mikkeller.

– Jeg nyder en øl med mine venner, og jeg håber på at have mit eget mærke snart, siger Rick Astley til avisen The Irish Mirror og fortsætter:

– Jeg har arbejdet sammen med Mikkeller-bryggeriet i København, som blev grundlagt for ti år siden af en lærer, der brygger sin egen øl.

Han løfter samtidig sløret for, at hans kommende øl bliver en frugtig lager-øl.

– Mikkeller er meget eksperimenterende og de har haft sendt mig forskellige flasker, jeg kunne prøvesmage. Det eneste, jeg mangler nu, er et navn, afslører den engelske hitsanger.

Samarbejdet med det danske bryggeri er blot en af de få forbindelser, Rick Astley har til det danske land. Han har nemlig både en dansk kone og en datter, der studerer på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København.

Mikkeller-bryggeriet i København er fra 2006 og grundlagt af Mikkel Borg Bjergsø, og de sælger øl til mere end 40 lande verden over.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS