Netflix viser royal affære: -Usmageligt!

Netlfix-serien The Crown om den britiske kongefamilie antyder, at dronning Elizabeth har en affære. Usmageligt, mener dronningens tidligere pressechef.

I Netflix-serien The Crown antydes det, at dronning Elizabet har haft en affære med Henry Herbert også kaldet Lord Porchester. Det er usmageligt, mener dronningens tidligere pressechef. KLIK VIDERE og se flere billeder. Foto: Scanpix
I Netflix-serien The Crown antydes det, at dronning Elizabet har haft en affære med Henry Herbert også kaldet Lord Porchester. Det er usmageligt, mener dronningens tidligere pressechef. KLIK VIDERE og se flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er ingen tvivl om, at fans har ventet med spænding på at se tredje sæson af Netflix-serien The Crown, der får premiere den 17. november 2019.

Men allerede før premieren har serien trukket en del overskrifter i medierne.

Artiklen fortsætter efter videoen

Senest er den blevet udskældt for sin portrættering af forholdet mellem dronning Elizabeth og hendes Racing Horse Manager Lord Porchester.

Dronningens tidligere pressechef kalder serien usmagelig.

Det skriver Express.

Antyder en affære

I de to sæsoner som The Crown allerede har kørt, er det blevet antydet, at dronning Elizabeth havde et godt øje til Lord Porchester, som havde ansvaret for dronningens væddeløbsheste.

Faktisk viser serien, at de sammen har været på flere rejser for at blive klogere på væddeløbsheste sammen. Og at det ikke var noget, prins Philip var begejstret for. I serien giver karakteren udtryk for, at han er bekymret for, hvad der er sket imellem dronningen og Porchester på de rejser.

I tredje sæson skulle dronningen og Lord Porchesters relation udvikle sig.

Det skal dog siges, at The Crown er fiktion. Men i pressen har rygter om dronningens forhold til Porchester da også været gengivet, men et reelt forhold er aldrig blevet bekræftet.

Pressechef i harme

Den slibrige og angiveligt også falske portrættering af dronningens forhold til Lord Porchester har fået dronningens tidligere pressechef Dickie Arbiter til at rase.

Han skælder på Netflix og bagmanden bag serien Peter Morgan.

– Det er meget usmageligt og fuldstændigt ubegrundet. Dronningen er den sidste person i verden, der kunne overveje at se til en anden mand, siger den tidligere pressechef i et interview med The Sunday Times og fortsætter:

– Det er ikke bare møgspredning. Det er sladder, der har floreret i flere årtier. Det har ingen form for substans.

Rygter bliver sensationaliseret

Dickie Arbiter tager kraftigt afstand fra serien, som også tidligere er blevet skældt ud for sin bramfrie fortolkning af den britiske kongefamilie.

Den tidligere pressechef pointerer yderligere, at seriens formål er at fortælle en fiktiv fortælling, der har fokus på drama frem for sandhed. De kongelige bliver sensationaliseret.

Han mener, at seere opfatter alt, hvad Peter Morgan – forfatteren bag serien – har skrevet som fredhelligt.

Powered by Labrador CMS