Netflix afslører ny Stranger Things-trailer

Streamingtjenesten har offentliggjort endnu en trailer til tredje sæson af sci-fi-serien "Stranger Things".

Udgivet Opdateret

To uger før premieren på tredje sæson af den 80’er-nostalgiske hitserie Stranger Things har Netflix offentliggjort en ny trailer, som viser, at uhyggen og det mangearmede monster vender tilbage i den kommende sæson.

Nu er det vigtigt, at vennerne for alvor holder sammen, hvis de skal bekæmpe deres hjemby Hawkins mange fjender.

Tilbage til Hawkins

Det tre minutter lange videoklip afslører blandt andet, at monstret, som kommer fra en anden dimension, formentlig har fundet en ny vært, efter det forlod hovedkarakteren Will, spillet af 14-årige Noah Schnapp.

Netflix oplyser i en pressemeddelelse, at den nye sæson – ligesom de to foregående – kommer til at foregå i byen Hawkins i den amerikanske delstat Indiana, men at året nu er 1985 – altså året efter handlingerne i anden sæson.

Sommeren bliver varmere og varmere, skolen er lukket, et helt nyt indkøbscenter er kommet til byen, og børnene fra Hawkins nærmer sig de voksnes rækker. Romantikken blomstrer og komplicerer forholdene i gruppen, og de er nødsaget til at finde ud af, hvordan de vokser op uden at vokse fra hinanden,” skriver Netflix i en pressemeddelelse om den nye sæson.

Fare på færde

Byen Hawkins er igen truet af fjender, og de fem venner er nødt til at holde sammen og tage kampen op mod dem.

I mellemtiden lurer faren. Da byen bliver truet af fjender, både bekendte og nye, må Eleven og hendes venner huske på, at det onde aldrig slutter, det udvikler sig. De bliver nødt til at holde sammen og huske, at venskab altid er stærkere end frygt“, lyder det i pressemeddelelsen.

I tredje sæson af den Emmy-vindende serie får fans et gensyn med alle fem børnehovedkarakterer, inklusiv Millie Bobby Brown som Eleven, Finn Wolfhard som Mike og Noah Schnapp som Will.

“Stranger Things 3” får premiere på Netflix 4. juli.

Powered by Labrador CMS