Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

George Clooney har god grund til at grine, skraldgrine, hele vejen til banken

Nespresso-frontmanden George Clooney tjener vanvittigt mange penge. $239 millioner på et år. Klik videre og se, hvilke andre stjerner, der ikke behøver at bekymre sig om rudekuverter. (Foto: Scanpix)
Nespresso-frontmanden George Clooney tjener vanvittigt mange penge. $239 millioner på et år. Klik videre og se, hvilke andre stjerner, der ikke behøver at bekymre sig om rudekuverter. (Foto: Scanpix)
Udgivet Opdateret

Supercharmøren og stjerneskuespilleren George Clooney er rig. Meget rig. Så rig, at han har slået en vild rekord.

Han er blevet den skuespiller, der har tjent flest penge på et enkelt år. Ikke mindre end $239 millioner dollars – lidt over halvanden milliard gode, danske kroner, har Clooney indkasseret mellem 1. juni sidste år og 1. juni i år. Det skriver Forbes, der hvert år opgør skuespilleres indtjening.

Dermed har George Clooney tjent dobbelt så mange penge som på den næste på listen – hele top 10 kan ses i galleriet over artiklen.

George Clooney stinkende rig efter tequila-salg

Det er dog ikke Clooneys præstationer på det store lærred – eller hans medvirken i reklamer for kaffemaskiner af mærket Nespresso, der har forgyldt den gråhårede stjerne, skriver The Guardian.

For Clooney har i 2017 solgt tequila-virksomheden Casamigos, som han startede sammen med to andre i 2013. Pris? En milliard dollars. 6,4 milliarder danske kroner.

George Clooney startede virksomheden sammen med sine venner Rande Gerber og Mike Meldman – i starten for at de kunne få adgang til de mængder af god sprut, de havde lyst til.

Og Clooney havde bestemt ikke regnet med, at det var sprutten, der skulle bringe ham til tops i den økonomiske superliga, fortalte han da firmaet blev solgt:

– Hvis det havde spurgt os for fire år siden, om vi ville have en milliardvirksomhed i dag, så tror jeg ikke, jeg havde svaret ja, sagde George Clooney dengang til CNBC.

Tvillingefar

George Clooney har heldigvis noget at bruge de mange penge på.

Han blev i 2017 far til et sæt tvillinger, Ella og Alexander.

Det skete efter, han i mange år havde været en af verdens mest eftertragtede ungakarle. Det ændrede sig, da han mødte den internationale menneskerettighedsadvokat Amal Alamuddin.

Verdensstjernerne giftede sig i september 2014 ved en ceremoni i Venedig, og i februar bekræftede parret, at kærligheden var kulmineret i en tvillingegraviditet.

Powered by Labrador CMS