Når dette sker flytter familien fra Schackenborg

Det er altså ikke en permanent flytning, som prins Joachim og familien har foretaget, efter de er rykket på Schackenborg Slot.

Udgivet Opdateret

I slutningen af april kom det frem, at prins Joachim endnu engang rykkede teltpælene op og flyttede familien. Denne gang blev det dog ikke udenfor landets grænser.

Prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn prins Henrik, 11, og prinsesse Athena, 8, residerer for tiden på Schackenborg Slot i Møgeltønder. Men når en helt bestemt ting sker, så flytter familien endnu engang, skriver flere medier herunder JydskeVestkysten og Billed-Bladet.

Familien flytter igen

Kongehuset har i forbindelse med prinsefamiliens flytning til Sønderjylland oplyst, at familien skal bo på Schackenborg i “nogen tid”, men en nærmere afgrænsning er ikke offentligt kendt.

Dog giver den administrerende direktør for Schackenborg Fonden, der nu ejer slottet, som prinsen solgte i 2014, en nærmere tidsangivelse.

– Opholdets varighed afhænger af, hvornår Paris åbner igen, siger Trine Jakobsen ifølge Billed-Bladet.

Det betyder altså, at familien vil vende tilbage til livet i Paris, når byen bliver åbnet op efter nedlukning grundet coronavirus.

En tilbagevenden til Paris er dog ikke noget, som Kongehuset har be- eller afkræftet på nuværende tidspunkt.

Dejligt med royalt besøg

Prins Joachim og familien rejste til Danmark, da prins Henrik, der lider af Astmatisk Bronkitis, fik problemer med at trække vejret. Da vurderede forældrene, at det var bedst, han blev undersøgt af læger på Rigshospitalet, som tidligere har stået for behandlingen af prinsen.

Siden da har de resideret på Amalienborg, men flyttede omkring den 21. april ind på Schackenborg Slot til stor glæde for den administrerende direktør.

– Det er skønt og positivt, når vi har royalt besøg og splitflaget vajer ude foran slottet, siger hun ifølge JydskeVestkysten.

Familien boede op til flytningen til Paris i en villa på Emiliekildevej i Hellerup, som Caroline Fleming efterfølgende har lejet. Hun skulle dog have købt en ny villa og forlader dermed den tidligere royale residens.

Powered by Labrador CMS