Mystisk sygdom sender Anna Due på sygehuset

Anna Due røg en tur på sygehuset i sidste uge. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Anna Due endte på sygehuset torsdag, da hun faldt om i sin lejlighed

Det var heldigt, at Anna Due havde sin mor i røret, da hun i sidste uge faldt om i sin lejlighed.

På sin blog fortæller hun om en sygdom, som hun har døjet med for flere år siden – og som nu stikker sit grumme ansigt frem igen:

I 6 år har der nærmest intet været, kun nogle små black-out’s på 2 sekunder uden betydning, det har været til at leve med, og det har aldrig gjort mig bange (derudover er det kun sket 4-5 gange på et år). Men i torsdags skete der det, som ikke måtte ske – og det skete imens jeg var alene hjemme. Heldigvis havde jeg min mor i røret, så der blev ringet 112 og ambulancen kom med fuld udrykning.

Blev fejlmedicineret

Da Anna Due i sin tid fik sygdommen, som hun ikke ønsker at sætte navn på, måtte hun igennem en længere periode med fejlbehandling, som sendte hende ud i en depression.

Jeg fik en depression som varede i 4 måneder, og jeg gik med frygten om at jeg skulle falde omkuld hver eneste dag. Faktisk var det så slemt at jeg så syner, og gik med dumme tanker – det var den værste tid i mit liv, virkelig den værste.

Et sygehus-skift fik behandlingen på rette kurs, og efter et år kunne hun fungere normalt igen.

Jeg kom på en ny medicin og begyndte at få det bedre, endelig lys forude! Viborg sygehus tog virkelig hånd om mig, og fik mig på rette kurs igen… og jeg havde en KÆMPE støtte i min familie, specielt min mor! Hun var der for mig hver eneste dag, og sov gerne inde ved mig når jeg blev bange eller svimmel.

Skal lytte til sin krop

Blackoutet torsdag fik Anna Due til at indse, at hun er nødt til at lytte til sin egen krop og forsøge at tage det lidt mere med ro:

Derudover er det super ærgerligt at vide, at det ikke er overstået og jeg igen skal til kontrol konstant og muligvis sættes op på medicin, og så jeg tænker selvfølgelig på Villian, hvad nu hvis? Men nej, det SKAL ikke ske igen, og nu skal jeg bare lade vær’ med at stresse og kun tage en ting af gangen. De mente det var stress og for lidt søvn, så nu må jeg dælme lytte noget mere til min krop, både for min, men også for Villians skyld.

Powered by Labrador CMS