MØ bliver hovednavn på stor dansk festival

Når Tinderbox løber af stablen i Odense bliver hovednavnet MØ.

Udgivet Opdateret

Den fynske verdensstjerne MØ bliver et af hovednavnene på årets Tinderbox, hvor hun spiller en af kun to danske 2017-koncerter på hjemmebanen i Odense.

Sammen med MØ bliver Phlake og de fire MagicBox-navne Tujamo, Kaskade, Filatov & Karas og AXRG nu skrevet på sommerens Tinderbox-plakat.

Én af tidens største kunstnere

Med kæmpehits som ”Lean On”, ”Final Song”, ”Kamikaze” og ”Cold Water”og samarbejder med andre verdensstjerner som Major Lazer, Ariana Grande, Justin Bieber og Skrillex har danske MØ for længst etableret sig som en af tidens største kunstnere.

Nu skal hun generobre Tusindårsskoven, når hun vender hjem til fødebyen for at optræde på tredje udgave af Tinderbox.

MØ glæder sig

Selv siger MØ:

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille på Tinderbox. Jeg elsker Odense, og det er altid dejligt at spille der, hvor man kommer fra.

Blot to koncerter i Danmark i år

Koncerten på hjemmebanen i Odense er det ene af blot to shows på dansk grund i 2017.

– At vi kan præsentere MØ på sommerens Tinderbox er kæmpestort for festivalen og for Odense. MØ er vores største kvindelige stjerne lige nu – både herhjemme og i udlandet – så vi er fantastisk glade for at kunne præsentere hende som hovednavn og til et så eksklusivt show, siger Tinderbox’ pressetalsmand, Morten Hopballe, i en pressemeddelelse.

I udlandet har MØ spillet på Coachella, Lollapalooza, Sziget Festival, Glastonbury og et væld af andre store internationale festivaler samt udsolgte spillesteder fra New York til Los Angeles og fra Rio de Janeiro til Tokyo.

Sidst, MØ spillede på dansk grund, blev hun udråbt som ”Dronningen af Forum” af GAFFA og fik samtlige seks stjerner af B.T. efter en udsolgt koncert på den gamle cykelbane.

Og da hun spillede på Tinderbox for to år siden, leverede hun et uforglemmeligt show.

Torsdag 22. juni er hun tilbage i Tusindårsskoven.

Powered by Labrador CMS