Michelle Obama vært på ny Spotify podcast

Nyheden, Michelle Obama Podcast, går i luften første gang den 29. juli.

Udgivet Opdateret

Fans af Michelle Obama kan godt begynde at glæde sig. USA’s tidligere førstedame skal nemlig være vært på en ny Spotify-podcast, der går i luften første gang den 29. juli.

Podcastens tema vender vi tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

Nyheden er et resultat af et samarbejde, Spotify har indgået med Michelle og Barack Obamas produktionsselskab, Higher Ground. Det skriver Harpers Bazaar.

Efter planen vil Michelle Obama i de kommende udsendelser invitere en række forskellige personer, der betyder noget for hende, indenfor i studiet.

Blandt disse finder man for eksempel hendes bror Craig Robinson og deres mor Marian Robinson. Desuden TV-vært Conan O’Brien, den tidligere seniorrådgiver for Obama-administrationen Valerie Jarrett, journalist Michele Norris samt fødselslæge og gynækolog Sharon Malone.

Ideen er, at de skal tale om og debattere forhold i livet, der har været med til at ‘forme’ dem.

“I hver episode diskuterer vi de forhold, der gør os til dem, vi er. Nogle gange kan det være lige så personligt som vores forhold til os selv, eller hvordan vi navigerer omkring vores helbred og vores krop på forskellige punkter i vores liv. I andre episoder vil vi tale om udfordringerne og glæden ved at være forældre eller ægtefælle, de venskaber, der hjælper os gennem de sværeste tider eller den vækst, vi oplever, når vi støtter os til kolleger og mentorer omkring os,” forklarer Michelle Obama i en trailer om det nye tiltag.

Dette er det nyeste af flere imponerende projekter, den tidligere førstedame har lanceret efter tiden i Det Hvide Hus. Tidligere har hun for eksempel udgivet sine erindringer, Becoming, der senere blev fulgt op med en Netflix-dokumentar.

Hun er ligeledes kendt som en flittig debattør og som en dame med sine meningers mod.

Powered by Labrador CMS