Melvin på banen med fodboldfruer

Nu tager fodboldstjernernes hustruer over og går på tv i den gode sags tjeneste

Melvin Kakooza har takket ja til værts-tjansen, når TV2 i samarbejde med Røde Kors og Fodboldfonden samler ind til udsatte børn.
Melvin Kakooza har takket ja til værts-tjansen, når TV2 i samarbejde med Røde Kors og Fodboldfonden samler ind til udsatte børn.
Udgivet Opdateret

Det er med Melvin Kakooza som vært, når TV2 i samarbejde med Røde Kors og 'Fodboldfonden' samler penge ind til udsatte børn i showet 'Alle vores børn'. 

Det fortæller Stine Schmeichel, der er gift med ankermanden på det danske fodboldlandshold, Kasper Schmeichel, i et opslag på Instagram.

Mega stolt

Det er hende, som sammen med to andre fodboldfruer, Christian Eriksens partner Sabrina Kvist Jensen og Thomas Delaneys hustru Michelle Delaney, står bag 'Fodboldfonden'.

"Så mega stolt af Fodboldfonden. I et unikt samarbejde samler TV 2, Røde Kors og Fodboldfonden ind til børn i udsatte positioner i Danmark, indleder hun sit opslag.

En mærkbar og konkret forskel

Her ser man også de tre fodboldfruer, fra venstre Stine Schmeichel, Sabrina Kvist Jensen og Michelle Delaney, sammen med Louise Janniche, der bestyrelsesmedlem i fonden.

Det fremgår også, at Fodboldfonden ønsker at gøre en mærkbar og konkret forskel for børn og deres familier, som af forskellige årsager mistrives. 

"Alle børn har ret til at vokse op under trygge, kærlige og omsorgsfulde rammer, og det er dejligt, at Røde Kors og TV2 bakker op om dette arbejde," står der videre.

Indsamlingsshowet løber af stablen søndag den 28. november klokken 20.

Powered by Labrador CMS