Meghans far udtaler sig om sit nye barnebarn

Der har været iskold luft mellem Thomas Markle og hans royale datter hertuginde Meghan af Sussex. Nu rækker faderen hånden ud.

Udgivet Opdateret

Hertuginde Meghans mor, Doria Ragland, var ved sin datters side, da hun fødte en søn tidligt om morgenen mandag den 6. maj. Til gengæld befandt Meghans far, Thomas Markle, sig hjemme i USA. Det skriver flere engelske medier.

Der opstod, som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet, iskold luft mellem Thomas Markle og Meghan i perioden op til hendes bryllup med Harry, og han blev derfor slettet fra gæstelisten.

Glad og lettet

Men ifølge The Sun rækker faderen nu hånden ud til sin datter. I et eksklusivt interview med mediet siger han, at han frygter, at han aldrig kommer til at se sit nye barnebarn. Men også, at han er glad og lettet over at høre, at både mor og barn har det godt.

– Jeg er stolt af, at mit nye barnebarn er født ind i den britiske kongefamilie, og jeg er sikker på, at han vil vokse op og tjene kronen og det britiske folk med nåde, værdighed og ære. Gud velsigne barnet. Jeg ønsker ham sundhed og lykke, og sender også mine lykønskninger til min dejlige datter, hertuginde Meghan og prins Harry, har han udtalt.

Kan barnet afslutte stridighederne?

The Sun har desuden talt med Meghans broder, Thomas Markle JR, der lykønsker sin søster, og samtidig afslører et inderligt håb.

– Alle nyfødte bringer lykke og glæde i familien. De kan endda bringe ødelagte familier sammen igen. Forhåbentlig kan denne baby hjælpe til med at afslutte de stridigheder, der er. Vi vil alle elske at møde barnet og blive en del af hans liv. Især min far, broderen sagt.

En kilde tæt på Meghans far har desuden fortalt The Sun, at der ikke er noget Thomas Markle hellere vil end at slutte fred med sin datter. Desuden, at han ikke har været i kontakt med hende siden sidste sommer.

Meghans og Harrys lille ny er Thomas Markles sjette barnebarn.

Powered by Labrador CMS