Meghans far puster til ilden

Parret skal stoppe med deres evindelige beklagelser og piveri.

I et interview med The Sun puster Thomas Markle til ilden i den konflikt han er i med sin datter. Han siger, at hun og Harry skal stoppe med deres evindelige pive. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/NGRE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 /
I et interview med The Sun puster Thomas Markle til ilden i den konflikt han er i med sin datter. Han siger, at hun og Harry skal stoppe med deres evindelige pive. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/NGRE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 /
Udgivet Opdateret

At forholdet mellem hertuginde Meghan og hendes far, Thomas Markle, ikke er det bedste, er næppe den største hemmelighed for ret mange.

Artiklen fortsætter under videoen

Ny synes faderen så at bære endnu en stak brænde til det i forvejen flammende bål. Det skriver The Sun, der har talt med Thomas Markle.

Han mener blandt andet, at Meghan og Harry skal stoppe med deres evindelige ‘piven’.

“Lige nu, hvor mennesker overalt i verden lider på grund af corona-pandemien, er det værst tænkelig tidspunkt de kan ‘klynke og klage’,” siger han til mediet.

”Jeg elsker min datter, men jeg jeg bryder mig ikke om den måde, hun fremstår på lige nu,” fortsætter han.

Markles kommentarer kommer i forbindelse med den snarlige udgivelse af bogen ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’.

Der er angiveligt tale om en biografi, der blandt andet fortæller om årsagerne til Harrys og Meghans bitre afsked som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie.

Der florerer rygter om, at parret selv har bidraget med input, hvilket de dog benægter.

Bogen er skrevet af royale eksperter Omid Scobie og Carolyn Durand og indholder anekdoter, der ifølge The Sun kun kan stamme fra parret selv eller folk helt tæt på dem.

For eksempel skal den indeholde en beretning om, at Meghan afslog et tilbud fra den kongelige familie om hjælp til sin far, der efter eget udsagn måtte melde afbud til hendes bryllup på grund af et hjertetilfælde.

”Det faktum, at familien rådede dem til at hjælpe mig og de nægtede at gøre det, er utrolige nyheder,” siger faderen til The Sun fra sit hjem i Rosarito, Mexico.

Bogen hævdede imidlertid også ifølge mediet, at Meghan helt frem til natten inden brylluppet sendte flere beskeder til sin far hvor hun bad ham om at komme. Desuden at hun aldrig hørte fra ham.

En repræsentant for Harry og Meghan har forsikret, at hertugen og hertuginden ikke er blev interviewet og ikke har bidraget til bogen.

“Den er baseret på forfatternes egne oplevelser som en del af det royale pressekorps og på deres egen uafhængige research,” har repræsentanten sagt.

Powered by Labrador CMS